Napsat recenzi

Různé ceny při ubytování - pozor na placení nápojů u večeře!

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2013
Přečteno: 787x
Recenze se líbila: 585 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

V tomto hotelu jsme strávili týdenní pobyt v lednu 2013. Pokoje jednoduché, poškozený nábytek, roztrhané povlečení a ručníky. Snídaně a večeře - stále to samé, při větším počtu hostů nedoplňované jídlo, platí kdo dříve přijde. POZOR! Opravdu velký pozor při placení nápojů u večeře, na většině stolů chybí nápojový lístek a číšník šidí, nevydává žádný účet! Pozor - parkovné u hotelu placené, ač nikde ani při rezervaci nebyla zmínka o placeném parkovném. Určitě se do tohoto hotelu nevrátíme. Nemožnost ubytování pro handicapované, chybí nájezdová plocha a velmi malý výtah, který z 1. patra není funkční. V 1. patře se nachází Spa.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje mají svoji slávu za sebou. Poškozený nábytek, okny táhne, roztrhané povlečení a ručníky. Hotel byl prodán od Orea hotels a bohužel vůbec nevyužívá svůj potenciál.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snídaně - stále to samé - na stejný způsob vajíčka a párky. Doplňované zřídka.

Večeře - kdo dříve přijde - má na výběr. Jídlo již nedoplňují. A pozor! Starší číšník značně šidí při placení pití u večeřě - na stolcích chybí nápojový lístek - nutné vyžádat. ZA celý týdenní pobyt jsme ani na vyžádání neobdrželi účet o úhradě nápojů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Úklid - při větším počtu hostů uklízečky nestíhaly. Odpadky jsme si museli vynést sami. Výměna ručníků za celý týden pouze 2x! Do Spa je nutné si vzít ručníky z pokoje. A ze Spa - 1. poschodí nefunguje výtah! Při odjezdu účtované od recepční parkovné, které mělo být zdarma. Chybí dětský koutek.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Harrachov - ideální podmínky na lyžování, večerní, dostatek možnosti občerstvení.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Parkoviště neuklizené, neodklizený sníh, pozor nutné vyjetí do kopce. Parkoviště není monitorované kamerovým systémem.

Nemožnost ubytování pro handicapované, chybí nájezdová plocha.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Při cestě do tohoto hotelu si prosím dejte značný pozor na placení!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Josef Rada: Dobré snídaně!!! - 27. 1. 2013 10:21

Já osobně i s rodinou jsem byl v hotelu VELICE spokojený, vůbec nezmiňuji pěkné okolí... Samozřejmě, hotel neposkytuje přílišný luxus, ale zase je cenově přijatelný! Mám jeden dotaz. V recenzi vyjadřujete nespokojenost se snídaněmi, zejména s jejich sortimentem (párky, vajíčka). Sortiment byl bohatší, ale: Co snídáte doma? Ocásky z raka? Kaviár se šampusem? Nebo snad chobotnici s avokádem? Nic ve zlém - já doma snídávám rohlík s kouskem salámu nebo džemem, občas mám i vajíčko... reagovat

ultras: ooo - 5. 2. 2013 19:36

kazdy hotel ma sve plus i minus ja osobne jsem na hotelu spokojeny....jestli se vam pobyt nelibil tak tady laskave nerozepisujte takovyhle p...... reagovat

Michal Kadlec: Re: ooo - 3. 5. 2013 21:29

vazeny pane, ktery se neumite ani podepsat, jestli se vam v hotelu libilo, tak naiste recenzi a laskave nechte se vyjadrit lidi kterym se v hotelu nelibilo. Ale byl jsem v tomto hotelu a muzu se jen podepsat pod tuto negativni recenzi. Pokud se vam zde libilo tak pravdepodobne nebydlite v byte ale nekde na spinave ubytovne, v tom pripade chapu ze toto ubytovani v "hotelu" Bily horec je vyssi level nez ten vas... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání