Napsat recenzi

Nevěřte kladným recenzím na stránkách hotelu, je to jeden velký klam!

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 462x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud jste naladěni na příjemný pobyt, který "hotel" Bílý Hořec nabízí na svých stránkách či slevových serverech, budete záhy překvapeni o jaký se jedná velký klam. Pobyt v tomto hotelu jsme dostali jako svatební dar od kamarádů a musím říct, že své zákazníky vodí velice za nos. Dle mého názoru už tento hotel ani nemá normálně platící zákazníky, nýbrž kupce slevových kuponů.

Recepční mi navíc naúčtovala parkovné 100 korun za noc, načeš mi došlo, že na našem dárkovém poukazu bylo parkovné zdarma...proto jsem se o svých 200 korun přihlásila na zpět, Paní recepční se na voucher ani nepodívala, zkrátka by si tam mohl přijet kdodkoliv.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Internetová nabídka hotelu Vás láká na wellnes spa pobyt v LUXUSNÍCH pokojích ve tří-hvězdičkovém hotelu.,.. Načeš se ocitnete v pokoji, který sotva odpovídá ubytovně, najdete tu komunistický flekatý koberec, oprýskané zdi, prach, starou rozvrzanou postel a rádoby ustlanou postel jejíž prostěradla vypadala jako by na nich někdo před Vámi spal....opravdu děs....Majitel očividně do hotelu téměř nic či vůbec nic neinvestuje a je to hodně vidět, proč se ale prezentuje tak jak prezentuje...to netuším...

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

V tomto "hotelu" se vaří klasická česká kuchyně, jídlo je celkem chutné, bohužel připomíná závodní jídelnu. Na výběr máte k večeři ze tří jídel, pití je možné si objednat. Obsluhuje Vás jeden kuchař, který navíc ještě běhá do kuchyně. V restauraci vyřvává Evropa 2 a bohužel to budí dojem trochu laciné diskotéky. Otřesným zjištěním pro mě bylo to, že když jsme večer dorazili na večeři, seděli jsme vedle neuklizeného stolu s obrovským nánosem drobků, zřejmě po nějakém dítěti - bohužel tento stůl vypadal úplně stejně i další den ráno na snídani, jak se toto může stát prostě nechápu.

Snídaně jsou poměrně bohaté a chutné, ale to řvoucí rádio ji dost kazí. Také není kapacita míst pro plně obsazený hotel, takže někteří chodí a čekají až si budou mít kam sednout....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

V hotelu se skrývají lázně, které jsou vcelku příjemné i s příjemnou obsluhou (pokud se jí tam ovšem zrovna chce být). Mínus co se Wellnes týče jsou rozpadající se kachličky v páře a nikdo neuklízí vodu z podlah za celý den, tudíž se tam drží a někdy i páchne.... K vybavení pokoje jsem se už vyjádřila výše.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Neupravené, zastaralé

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem hotelu je velice špatný, rozhodně se nejedná o ubytování hotelového typu, ale ubytovny. Hotel je velice zastaralý, recepční se více věnují počítači a telefonům než hotelovým hostům a zkrátka ani ty přijatelné peníze za to zkrátka nestojí....Věřte, že to co nabízejí je jeden velký klam a v Harachově rozhodně najdete příjemnější pobyt za stejnou cenu či podobnou cenu...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání