Napsat recenzi

Nedávejte na negativní recenze!!!

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 240x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Po třídenním pobytu na tomto hotelu jsme byli příjemně překvapeni, ačkoliv jsme se obávali komentářů z předchozích recenzí. Absolutně nechápeme, jak si někdo může vymýšlet takové hlouposti a dokáže tento hotel zkritizovat a zároveň mu ublížit. Tyto negativní recenze snad ani nemohou psát lidé, kteří se tohoto pobytu účastnili. Dovolenou jsme si společně jako pár maximálně užili.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Nevím zda měl někdo smůlu, ale žádné štěnice ani plísně jsme nenašli. Nebojte se pokoje jsou čisté a v dobrém stavu. Postele měkké.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo v pořádku. Chutné. Velký výběr na snídani i večeři. Pečivo, ovoce, zelenina, pomazánky, buchty, cereálie, různé druhy salámu a sýru.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál ochotný. Číšníci rychle odklízeli talíře ze stolů. Jediné co nám tam chybělo bylo nějaké to posezení v recepci, kde je wifi. Wellness se nám moc líbil, i když byl menší. S ohledem na konkurenci v jiných hotelech bych doporučil majiteli zřídit jeden whirpool navíc a možná ještě něco přidat. Whirpool zde je sice hezký, ale docela malý cca jen pro 4 osoby.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Velký výběr tratí.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Blízko ke sjezdovce.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Pěkná dovča, určitě bychom se rádi vrátili. Wellness bych o něco rozšířil, jinak spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: štěnice - 7. 2. 2016 22:34

Nebyl problém s tím, jak pokoje vypadaly, nejsme vybíraví v jídle, v tom také nebyl problém. Ale když jste pokousaní od štěnic, tak je to k zamyšlení a nemůžu dát dobré hodnocení. Bohužel. Nevím, kdybyste si to dovezli domů, jak se toho zbavíte. reagovat

jana trnková: proberte se - 8. 2. 2016 13:04

Asi jste byl v jinem hotelu nez my ostatní. Nikdo tento hotel poskodit nechce. Plisen ve wirpoolce mluvi sama za sebe. Ja tu psala jen pravdu a dolozila fotkami, takže žádná lež. Vam se libil smradlavy wellness? Asi vubec nevite co tohle slovo znamena. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání