Napsat recenzi

Navoněná bída

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 394x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pod 3 hvězdičkami si představuji něco jiného než : oprýskané zdi, volající po NUTNÉ VÝMALBĚ, nábytek u kterého Vám zůstávají kliky od skříně v ruce, prošlapaný koberec, který snad pamatuje začátky tohoto hotelu. Obsluha během snídaně skoro žádná, když jsme přišli kolem 8:30, některé stoly neuklizené a ty které byly uklizené (stažené použité nádobí), tak nebyly utřené (drobky, kolečka od nápojů), bufet vyjedený, říkat si každý den o doplnění mléka, medu marmelád je otravné. Večeře to samé, přijdete kolem 19:00 a bufet je skoro vyjedený a pokrmy v šafinách jsou vlažnější, jen polévka je horká. Takže opět si říkáte o doplnění jídla. Kvalitu pokrmů bych přirovnala k LEPŠÍ školní jídelně (tzv. nemastné, neslané, bez chuti). Na objednávku nápojů můžete čekat klidně i 15minut. S čistotou stolů je to horší než na snídaních. Všude jsou špinavé talíře - aby ne, když tam má snahu ,,obsluhovat" pouze jedna slečna na celou restauraci. Barman je za barem a neobtěžuje se moc často slečně na restauraci pomoct s úklidem stolů. Nápoje se připisují na pokoj, ale vy nemáte přehled o tom, co Vám připíšou za nápoje. Nepodepisujete žádný účet. Účet Vám obsluha vyjede na konci pobytu a Vy se divíte, co všechno máte naúčtováno na Vašem pokoji. Je jednoduché se splést v čísle pokoje nebo se přehmátnout na kase. Doporučuji platit každou konzumaci zvlášť. Recepční nám moc nepomohl s vyhledáním spojů, dokonce se podivil nad spojem z centra k vlaku (stanice vlaku je cca 5km od centra Harrachova). Ještě že máme internet v mobilu a spoje si našli sami. SPA je malé, ale útulné, škoda, že vířivka není dostatečně teplá a malé mozaikové kamínky na lavici v páře jsou na některých místech vyloupané (vypadané). Pobyt jsme dostali jako dárek, ROZHODNĚ bych TADY NEPLATILA 3000 CZK za DVOULŮŽKOVÝ POKOJ NA JEDNU NOC SE SNÍDANÍ. Hotel zřejmě funguje na KVANTITU a NE na KVALITU, což dokazuje četnost nabídek na ubytování v tomto hotelu na několika slevových portálech.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Nutná výmalba, oprava nábytku, nové podlahy, pořídit plastovou zástěnu ke sprchovému koutu místo závěsu

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Lépe dochutit pokrmy, teplejší pokrmy v šafinách, častěji kontrolovat/doplňovat bufet,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Recepce - zlepšit znalost okolí (vyhledání spojů, přehled o okolí)

Restaurace - zlepšit kvalitu obsluhy (rychlost obsluhy a hlavně ČISTOTA STOLŮ), jinak obsluhující slečna byla milá

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Harrachov a okolí mám ráda, ale příště v jiném hotelu!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání