Napsat recenzi

Hotel Bílý Hořec ***

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 753x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Byli jsme zde na 3 noci, 2 dospělí a dvě děti (4 a 8 let) a byli jsme velice spokojeni. Vybavení hotelu je starší, ale bylo čisté, měli jsme k našemu překvapení 2 ložnice, takže super. Za peníze, které jsme zaplatili naprostý luxus.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Starší pokoje, neškodilo by utřít prach ze stolků v pokoji, jinak čisté, byli jsme spokojení. Postele pohodlné, koupelna naprosto dostačující.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Na snídaně bufet, oběd výběr ze 2 možností, večeře 3 varianty + možnost dojíst se studenou kuchyní. Bufetová varianta se neustále doplňovala, stačilo požádat obsluhu, jídla bylo dost a velmi chutné - ne mastné ani kořeněné, děti jedly vše, spokojenost. Trochu mi vadil všudypřítomný salám junior, ale za ty peníze samozřejmě chápu. Pokud čekáte hory čerstvé zeleniny a masa, zvolte jiný hotel za jiné peníze, my jsme byli úplně spokojení, chutnalo nám vše.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál hotelu vždy milý, kuchař příjemný, recepční také. Žádný problém jsme neměli.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Pobyt mimo sezónu.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí fajn, parkoviště úděsné, neumím si to představit v zimě.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Určitě se rádi vrátíme. Pro normální lidi super, kdo chce hledat problémy, najde si je všude.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marie: kontakt - 5. 9. 2016 14:45

Dobry den :-) pisete ze jste hotel navstivila ted v 8.mesici. ja se tam snazim dovola a objednat tchanum pobyt, jelikoz od nas dostali voucher na vanoce ale nelze s hotelem spojit. Nemate nejaky kontakt? Popripade jak jste s hotelem komunikovali? Dekuji reagovat

Míra: Re: kontakt - 6. 9. 2016 8:26

Máme zakoupeny vouchery a rezervován pobyt na březen 2017, po informacích, které se k nám donesly jsme do hotelu volali (tel. 608 680 890) ten je však nedostupný, volali jsme na Městský úřad Harrachov, kde nám sdělili, že hotel Bílý Hořec je zavřený a pokud máme zakoupený nějaký voucher, máme se obrátit na Policii ČR. Poté jsem telefonovali na Policii Semily, který kauzu "Slevy z hor" řeší, a tam nám bylo sděleno, že se máme zajít na nejbližší oddělení Policie ČR a připojit se k trestnímu oznámení, i když jsme voucher ještě neuplatnili, neboť ho nemůžeme ani uplatnit, protože slevový portát "Slevy z hor" již neexistuje. Zaplatili jsme 5.848,- Kč. reagovat

Eva F.: odpověď - 5. 9. 2016 15:40

Dobrý den, pobyt jsme kupovali již v listopadu 2015, volný termín byl až na květen, takže jsme nakonec zamluvili termín až na srpen. Co jsem koukala ted, měli do vánoc plno. Tel. je recepce SPA HOTEL BÍLÝ HOŘEC 481 548 111 nebo 608 680 890, recepce@spahotelhorec.cz. Pokud jste kupovala voucher přes slevyzhor.cz, vyšetřuje je momentálně policie. Jinak my nejdříve voláme do hotelu, zda mají volno, potom teprve kupujeme voucher a následně hned potvrzujeme rezervaci termínu v hotelu. reagovat

Míra: Re: odpověď - 6. 9. 2016 8:31

Číslo 481 548 111 neexistuje. reagovat

Eva F.: Hotel uzavřen - 5. 9. 2016 16:11

Tak jsem koukala a Hotel je uzavřen. Tak to je tedy síla, my odjížděli 24.8.. http://www.*****.cz/recenze-zkusenosti/slevy-z-hor/ reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání