Napsat recenzi

Horší, než se dá napsat......

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2016
Přečteno: 322x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

I přes některé recenze, které zřejmě chtěli mírně řečeno upozornit na snižující se kvalitu toho zařízení, je dle mého názoru skutečnost ještě horší, než lze zaznamenat. Je s podivem, že majitele pravděpodobně nemají na toto zařízení čas, jinak by museli stav řešit. Jako ubytovna pro přespání v nouzi ano, ale jinak jednoznačně ne.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Proležené matrace, zatuchlé deky, mezi postelemi mezera, minimální polštáře.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snídaně každý den naprosto stejné (až na pomazánky - zbytky od večeře???), párek, vejce natvrdo, poházená šunka a salám na podnosu, to samé u sýru - jeden druh, trochu zeleniny, ovoce rovněž nakrájené na kousky, doplnění pečiva až na požádání, nápoje zřejmě míchané z prášku (samá voda), jídlo bez chuti, omáčka řídká, pečené vepřové maso rozdrobené na kousky, jedno z jídel "dojde" v 18,30 hod. (večeře od 18,00 hod.) a víc prostě není a to už vůbec nelze hodnotit "balíčky" místo oběda......

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení pokoje přesně odpovídá ubytovně pro nepřizpůsobivé....., na pokoji ručník (nazýváno osuškou) rozměru cca 50x100cm, skříně a postele ze 70 let minulého století, sice TV - uhlopříčka max.37cm (toto bude ale spotřeba ve W....), ale fungující pouze ČT1, ČT2, ČT sport, PRIMA, ZDF a ARD, hadice na sprše ve sprchovém koutě v takovém stavu, že z hlavice vytíká proud vody. Slibované připojení wifi i na pokoji - ano - ale to vlastní mobilní, jinak nic, pouze v restauraci. Restaurace, to je skutečně síla: servírka silnější postavy (za to samozřejmě nemůže a ani to není předmětem kritiky) si při distribuci jídla s omáčkou výrazně polije černou blůzu a klidně s takovým znečištěním obsluhuje i večer a druhý den to samé, i když jiná blůza....., po večeři, která končí v 19,30 hod., dostanete kávu max. ve 20,00 hodin (když si dáte 2x kávu, každá v jiném hrnečku o různém objemu) a když náhodou budete chtít něco z kuchyně (pohár), je to problém, už je pozdě a kuchaři jsou unavení..... Recepce by sice měla údajně fungovat od 8,00 do 20,00 hodiny (pouze!!!), ale v 8,15 pusto - prázdno...

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Kéž by v nabídce "hotelu" fungovalo vše tak, jako upravené sjezdovky a tratě, funkčí vleky a obsluha na těchto zařízeních.... to se ale asi nestane!!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

První, co od Vás na recepci při příjezdu chtějí, je poplatek za pobyt a parkování. Kde ale budete parkovat, když není místo, to nikdo neřeší...., navíc i parkování na nezpevněném trávníku v době oblevy, kdy kola auta jsou zabořená v bahně, není ideální. Každý, kdo k autu jde, se brodí v bahně a nemluvě o tom, jak pak trávník vypadá po odjezdu aut. Možná trochu zainvestovat a třeba položit zámkovou dlažbu (ta OA unese), vypadalo by prostření jinak....

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkově z mého pohledu nebýt možnosti vyžítí mimo tohoto zařízení (hotel to opravdu asi nebude), byla by to katastrofa, zařízení slouží pouze pro příjem, nezbytné výdaje na přežití, ale pravděpodobně ne na žádné zlepšení vybavení, prostor a lepší personál. Tento "hotel" bych nikomu nedoporučil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání