Napsat recenzi

Děs a hrůza!!!

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 479x
Recenze se líbila: 464 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt hrůzy!

Naprosto falesna propagace na internetu. Fotky na strankach jsou z dob kdy hotel vlastnil retezec Orea a wellness byl novy. Proc si ma zakaznik v Cechach nechat vsechno libit? Nemusim jezdit do Sv.Morice jak zde psali jini. Chci jezdit do nasich krasnych hor, jenom uz nikdy nechci zazit takovou hruzu jako v "Hotelu" Bily Horec.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Vše opryskane,plesnive,rozbite. Toto je standartem na horskych chatach ci ubytovnach,nikoliv na hotelu! A uz vubec ne v hotelu s honosnym "SPA" v nazvu.

Koupelny plesnive,neuklizene! Hned na uvod zaplatite 100,-Kc za kazdou noc stani na "parkovisti" =(trava,pripadne cesta). A to jsme jeste byli ti stastnejsi...druha skupinka se dostala do Depandance...tam zacinalo prave peklo...

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Vecere byly silene,naposledy jsem podobne jidlo zazil behem detstvi a puberty v 80.letech. Jidlo nejlevnejsi co jde sehnat. Maso silene,presolene,preperene. Omacky UHO,UZO. Slanina zasmradajici...Dala se jist jen zelenina, pokud nejaka byla. Hned prvni den jsme museli veceret jinde, jinak bychom byli o hladu. Doporucuji restauraci Roubenka. Na vecere i snidane se muselo chodit hned po zacatku, jinak chybelo nejenom jidlo,ale i misto k sezeni. Snidane celkem slusne,dobry vyber. Kava naprosto silena,totez se dalo rici o dzusu. Ovoce zadne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personal se alespon u nas snazil,ale bohuzel nemohl vyrovnat negativni dojmy a obrovske setreni na hostech. Wellness byla jedna velka katastrofa. Vyrivka malicka,navic spinava. V saune chybi kachlicky a pachne tam plisen a smradlava voda,ktera tam stoji cely den. Na lehatka se nikdo z nas neodvazil. Cely wellness je evidentne neudrzovany a nehygienicky.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okoli hotelu je krasne,jako delane na vylety a tury :-) Aspon ze ty hory mame nadherne :-)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nikdy vic! To radeji jedte za podobne penize do Spindlerova Mlyna do Hotelu U tří růží. Tam to byla uplne jina liga!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání