Napsat recenzi

Darovanému koni na zuby nehleď

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 424x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejsem náročný a hlavně jsem přijel za sportem,pak teprve za relaxací.Pravdou však je,že to druhé tento "hotel" asi nesplňuje.

Největší slabinou jsou římské lázně,které jsou tak pro jednu až dvě rodiny a ne pro celou kapacitu ubytovaných,nemluvě o stavu parní sauny.Děti mají přístup do lázní pouze do 17 hod. z důvodu klidu při relaxaci dospělých - taky trochu zavádějící.

Stravování vcelku dobré a dostatečné pokud dodržujete včasnost příchodu.Byli jsme přítomni nemilým situacím,kdy hosté přišli lehce opožděni a již neměli možnost stejného výběru jídla - dali to hned najevo.

Ubytování poměrně skromné,ale dostačující pro hosta,který přijel především lyžovat.

Závěrem bych jen dodal,že by se majitelé hotelu měli pozastavit nad kritikou,která se často v recenzi objevuje.Já měl toto ubytování vybráno k padesátinám a proto si nemůžu až tak naříkat.Sám bych však ubytování zde příliš nedoporučoval.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Problémy s teplou vodou,když se někdo zrovna umýval - sprchoval.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo poměrně chutné a v dostatečném množství a sortimentu,pokud je člověk dochvilný.Boxy příliž úzké,nebo jsme tak tlustí?Asi ne,protože tu byli i zahraniční hosté,kteří jsou šlankovnější a taky měli problémy se vměstnat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

V celku to ušlo ,až na problémy při evidenci a placení za spotřebované nápoje během dne.Tam to trochu vázlo a stalo se,že se servírka i mílila.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Při letošní bídě o sníh to bylo nadočekávání - spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Zadní část parkovacích prostor nedostatečná,ztísněná.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Asi to zde není jen o penězích????

Přesto děkuji své rodině,za pobyt,který mi zaplatili.Je zde přece jen spoustu skrásných možností -např.sklárna s muzeem,pivovar,muzeum Šindelka,Mumlavské vodopády a turistika jako taková včetně cykloturistiky a o lyžování nemluvě.Krkonoše a Harrachov doporučuji,ale místo ubytování pečlivě prověřit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání