Napsat recenzi

To nemůžou myslet vážně!!!

Recenze hotelu Hotel Bellevue *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 313x
Recenze se líbila: 293 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úvodní dojem příjemný. Pán pozdravil a jednal slušně. Kdyby něco, "stačí říct a já opravím" Toť jeho slova, ale skutek utekl. Co vytknu a beru jako konečný nedostatek je nedořešené pakování pod sjezdovkou. Smradi plivou ze sjezdovek na lidi a auta. Kdyby někomu něco upadlo nebo hodil kámen poškodí Vám AUTO!!! Během dne jsem odmítal zde stát. A další kámen úrazu. Bylo nás tam jen 30 a ty místa sotva stačili. Nedokážu si představit stát dál od hotelu přes noc při trošku vyšší obsazenosti hotelu. Ale oni zřejmě vědí, že to nehrozí, proto se s tím nepočítá. Kdyby pán na recepci fungoval jak měl a trošičku se o to staral, asi bych to zde ani nepsal. Ale už divné je,že odpovědný vedoucí nemá ani auto pro případné nákupy nebo řešení pro hotel. Nad čím nám zůstal rozum stát bylo, když přijel Němec a o hodinu déle polák a chtěl na recepci a ta byla zavřená opakovaně minimálně 2 dny, co jsme si všimli a to asi od 10 hodin do 17 hodin, když tam je napsáno, že tam je otevřeno od 8-23 hod. Sbalili se a odjeli...

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Na první den nešly zavírat dveře do sprchového koutu, pokaždé louže. Nebyl schopen to opravil za 3 dny a to byl jen vypadlý pant na šroubovák. Dále povolená baterie s vodou.Jen si umýt ruce bylo nepohodlné. To samé, ani se na to nepodíval. Jen s výmluvy, že na to zapomněl. Vadilo nám i na pevno zavřené okno v koupelně. Dále naslibovaná WIFI na pokoji. Když jsme zrovna měli štěstí byly 2 čárky, jinak 1 a na to se nedalo připojit. Toto je velké mínus. V televizi 25 programů převážně Něměcké. Pouze šli 3 a to ještě ty, na kterých jede jen kriminálka, zbytek zrnil nebo byl vypixelizován. Takže TV k ničemu. Ve večerních hodinách, když chodili ven lidi kouřit bylo slyšet každý slovo a hlavně dupot k autům dole u kuchyně.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Při příjezdu nemožnost výběru menu, buď to sníš nebo máš smůlu. Další dny vždy lísteček dopředu s výběrem ze 3 jídel. Né vždy jsme si vybrali a byli jsme nuceni jít do města si něco dát a pak zpátky do toho šíleného krpáku. Já osobně sním všechno pokud se to jíst dá. Moje přítelkyně měla problémy si ze 4 dnu vybrat celkem 2x a já též 2x. Jídlo jinak dobré, ale malý výběr. Vytknu zde hned na druhý den rozlítané ptáčky. Tu porci to snad ani nemohli myslet vážně. 2 kousky masa, který by nestačili ani z půlky na malý ptáček. Buď si kuchař nakradl domu nebo prostě hotel se rozhodl,že lidi nedostanou ani 100g porce masa. Jinak nám chutnalo. Co vytknem oba bylo vulgární jednání recepčního před hosty a to opakovaně. Stejně tak jakékoli vyřvávání přes celou restauraci!!! Já jsem si jel odpočinout a neposlouchat někoho uřvaného! Chápem, že se oba brigádníci na to vybodli a hned po prvním dnu již nepřisli, ale to neznamená, že se takto budu chovat.

Snídaně- Najedli jsme se vždy, ale upřímně řeknu vadil mi opět přístup. Jeden den nejde kávovar respektivě není přípraven, další den nejsou máslíčka ani mazací sýry. Přijdete o 20min později na snídani a už není výběr, dokonce ani pečivo. A pak pán na recepci řekne "už budou po snídaní (v 8:30), tak už nikam jezdit nebudu". Co to je za přístup??? Bílé pečivo skoro nejím. Rohlíky a chleba mi ke snídani nestačili. Proč zde nebyl jakýkoliv kus tmavého pečiva nebo jen toas, to už nevíme. Ovoce a zelenina se schovávala do dalšího dne FUJ a hned z rána to bylo oschlé a nechutně vypadající už při příchodu. Snídaně vždy stejné, nic nového ani jiného. Žádná změna, to nám vadilo. Dále měli jsme nárok na odpolední kávu a zákusek. NA poslední večeři jsme se ptali, jak to s tím bude ( Protože tam odpoledne nebyl) no nabídnul nám už od pondělí pěkne oschlý a nevábně vypadající zákusek z vytríny a že nic jiného nemá a mít nebude... promiňte WTF??? To nemůže myslet vážně... Dali jsme si místo toho pivo, které bylo hořké a nedobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál jeden člověk, co nic nestíhá a ani na hotelu není... Večer jsme si chtěli dát pivo no hnus. Svijany už tam asi ležely hodně dlouho. Navíc jen toto pivo, žádné jiné. Chtěli jsme proto víno. Žádné sladké ani polosladké. Ani to blbé lambrusko... Říkali jsme si,že nejsme jediní, komu to nechutná, když si sami Němci vozili na pokoje ty plné tašky s chlastem.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,5/5)

Vyšlápli jsme si obě a krásný výhled, jen trošku víc nebezpečné bez zábradlí pro malé děti

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Jeli jsme sem s tím, že budem cestovat a odpočívat. Okolí, když víte kam je nádherné, ale tento hotel s obsluhou a vybavením je katasrofa.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Cena neodpovídá ani zdaleka hotelu a vybavení, protože ty základní věci, který mají fungovat a jinde jdou, zde s nimi byl velký problém. Harrachov známe dobře za ty léta, ale do tohoto šíleného hotelu už nikdy!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání