Napsat recenzi

Nedoporučuji

Recenze hotelu Hotel Bellevue *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 588x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobýt v tomto hotelu pár dní na lyže,tak fain,je to skvělá poloha přímo na sjezdovce.Ale raději bez jídla.Měli jsme Vánoční pobyt s plnou penzí a wellness v hotelu Bílý Hořec.Wellness jsme mohli použít kdykoliv denně,ale byli jsme tam 1x,protože byl chabý.Jedna wirlpool vana s ne zrovna čistou vodou,3 vyhřívané lehátka a Kneipova lázeň na nohy.Toť vše.V našem hotelu nešla TV,což bylo přes Vánoce nepříjemné,obzvlášť,když nebyl sníh.Číšník říkal,že občas nejde 2 dny,že je tam špatný signál na anténu.Druhý den opravář zprovoznil nějaký vyhořelý zesilovač a šel POUZE 1 zrnitý program.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování standart,o toaletní papír si musíte říkat,koše nevynáší,malé ručníčky.Sprchový kout totálně plesnivý...brrr.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

To nejlevnější,co se dá koupit-nechutná vodnatá šunka,sýr-nesýr.Pokud přijdete na snídani,která je od 8-10 třeba po 9 hodině,není nic.Rozvrtaný tác s plátkovým sýrem,máslo a čokoládové kuličky.Obědy a večeře v té samé kvalitě-kupované knedlíky,rozvařené špagety,ap.Jeden den polévka česnečka.Druhý den to samé...Nejhorší a myslím si výsměch pro hosty byl Štědrovečerní RAUT,za který se doplácelo 500.-Kč osoba.Probíhal systémem fronta na jídlo ala školní jídelna a na talíř vám nandal číšník na 3 mm rozklepaný maličký řízek 2x obalený ve strouhance a salát.Když stojíte s úžasem,že toto má být raut,zeptá se-vy chcete ještě jeden řízek?Ovoce a 2 tácky cukroví.Pití pouze 1,5 dcl šampaňské,nebo nealko.To byl ŠTĚDROVEČERNÍ RAUT ZA 500.-Kč!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Číšníci celkem ochotní až na závěr pobytu,kdy slíbil při předávání klíčů,že skútr nám doveze zavazadla do 10 minut dolů na parkoviště a nakonec jsem už po půl hodině volala na hotel,sháněla skútristu a dočkali jsme se po 50 minutách.Číšník mi pak v telefonu sdělil,že neměl čas...

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,5/5)

Poloha perfektní,ale nemohu hodnotit,nebyl sníh.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Pěkné procházky.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hodně cestujeme,několikrát za rok i do zahraničí,ale tak špatný pobyt po všech stránkách jsem ještě nezažila.O to víc to člověka mrzelo,když byly Vánoce...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání