Napsat recenzi

Dovolená zde byla velmi průměrná. Cena neodpovídá kvalitě.

Recenze hotelu Hotel Port *** (Česko - Liberecký kraj - Doksy)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 89x
Recenze se líbila: 257 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená zde byla velmi průměrná. Kdo čeká standard čtyř hvězdičkového hotelu, ten se nedočká.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje nemají klimatizaci, takže se zde v létě absolutně nedá být a spát - ať už větráte nebo nevětráte. Na pokoji non stop a dosti hlasitě bzučeli pojistky. Přes den to člověku nevadí, když má například zapnutou TV, nicméně v noci nás to hodně rušilo. Nábytek je jak z ubytovny (až na postele, které jsou opravdu kvalitní), rozhodně neodpovídá 4* hotelu. Musím ale říci, že koupelny jsou moc pěkné a jako plus vnímám i to, že je v pokoji mnoho úložného prostoru.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

V restauraci je vidět, že zde mají poměrně nový personál. Až na jednoho číšníka, který jako jediný působí profesionálně, je personál poskládán hlavně z brigádníků, kteří se vás při odnášení skleniček ani nezeptají, zda si přejete ještě něco. Když už si objednáte bez problémů, tak čekáte klidně 20 minut na pití a to i v případě, že je restaurace poloprázdná. Personál to alespoň kompenzuje tím, že jsou všichni milí a usměvaví. Snídaně byly každý den stejné. První den jsme byli nadšení, druhý den jsme si ještě dali s chutí, ale třetí a čtvrtý den už jsme jedli jen z donucení, abychom neměli hlad a odcházeli jsme s nechutí. Pátý den jsme na snídani už ani nešli. Večeře bývaly lepší, nicméně málo co je vyloženě chutné. Co zbude po večeři trochu upraví a druhý den podávají znovu, jen například v omáčce. Jídlo na objednání z jídelního lístku je úplně jiný level než večeře a snídaně. Jídlo je perfektně a luxusně naservírované a velmi chutné (naprosto bezchybné fish & chips). V restauraci je neskutečně drahé pití - i s polopenzí dáte denně klidně i 1000 Kč jen za pití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Personál na recepci byl po celou dobu pobytu příjemný. Poslední den jsme ale narazili na paní, která měla obrovský problém s tím, že chceme odjet o den dříve - respektive check out měl být ráno v 10 a my odjeli večer před tím - žádné drama. Jen jsme prostě věděli, že na snídani jít nechceme (z výše uvedených důvodů) a pro náš klid jsme chtěli jet večer. Paní na mě nejdříve vyjela, že to BOHUŽEL nepůjde, že peníze nevrací. Odvětila jsem jí, že nic vracet nechceme, že je to náš problém, a že bychom jen večer po večeři potřebovali udělat check out. Paní byla dost nepříjemná, stále se chodila na něco ptát kolegyně "dozadu" do kanceláře a byla dost naštvaná a neochotná. Nakonec tedy svolila, že se check out uděláme večer a že tam napíše lísteček kolegovi, který večer na recepci bude. Když jsem odcházela od recepce, ještě jsem slyšela, jak se tam rozčiluje, že to ale je pro ně ztrátový, že ten pokoj mohli na tuto noc ještě někomu pronajmout - jakože cože? Ta noc byla placená námi! K tomu jsem už nic neřekla a prostě odešla. Kolega večer neměl jediný problém a s úsměvem provedl check out.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Areál byl na první pohled hezký, nicméně když si ho celý projdete obě pláže jsou ze*rané od kachen a labutí a za celý pobyt (5 nocí) jsme nepostřehli, že by výkaly ubývali a že by pláže někdo čistil. Travnatou pláž vyčistili až ve chvíli, kdy se zde konala večeře formou grilování. A na písečnou pláž chodili mimo jiné kálet toulavé kočky. V přilehlém parku (či jak to nazvat) to vypadá jako po apokalypse - neudržované kurty, minigolf atd., nicméně alespoň sem nechodí tolik lidí a má zde člověk klid. Oba bazény a vířivka byly naprosto perfektní.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel je vhodný v podstatě jen pro starší lidi a rodiny s dětmi. I program je hodně přizpůsobený dětem a na každodenní mini disko po večeři se tancuje výhradně na německé písničky. Sečteno a podtrženo - dovolenou jsme si užili a v hotelu se nám líbilo a v případě, že by daný pobyt stál o polovinu méně, bych neměla důvod ani cokoliv kritizovat. V tomto případě ale poměr cena/kvalita absolutně neodpovídá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání