Napsat recenzi

Masakr

Recenze hotelu Hotel Bezděz *** (Česko - Liberecký kraj - Doksy)

Hodnocení:
průměrně: 1,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 103x
Recenze se líbila: 136 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nevím co říct. Hotel na báječnem místě. Ale stav hotelu - katastrofa, SSSR totální, a pocit že ho nikdy ani ne opravují. tak, 70-te léta. Zdi v pokoji prasklé, dveře balkonu jsou rozbité, o balkonu raději mluvit ne budu.

Zábava : kulečník rozbitý, šipky více méně ale jedné na celý hotel, fudbalek jediný, jeden a v pohodě, ping pong - katastrofa, stoly křivé, k ničemu. Raději by udělaly herny pro děti z hernímy automaty.

WiFi pouze na recepce, jinak ani nic moc signál od Vodafone na mobilní data.

Nechápu proč má 2 hvězdy a za co.

Tretinka piva stojí 40 Kč. Točeny půllitr taky. Na recepce se dá koupit pivo v plechovce Gambrinus za 40.

Jidlo. Snídaně ještě by šlo. Ale večeře mazec ani čaj nemají.

Tak že popisu cestovek ne věřte a ani fotkám.

Ubytování  průměrně (1,6/5)

Mám popraskané pokoj a to dost, skříně v pokoji mají urvane panty. V kupelni kohoutek se točí myslím tím jeko celý, a není ani upevněn Záchod ne splachuje jak ma proto že protéká.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Jsem chlap a počítám z normální porci a ne pro děti. Chuťově by to šlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Vybavení jak pro bydlení asi by to šlo až na TV v pokoji na kterém je víc německých než českých kanálu a ovládání od TV je Universal tak že si to ani ne preladis, a vis než přízemí na WiFi zapomeňte. . Personál jak se ti veme, některé příjemné a vysvětlí, některé jen aby odbyly.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolo hotelu je v pohodě až na pár menších drobnosti. Parkoviště by šlo ale na velikost hotelu je dost malé i když mají dva. Vedle hotelu je k dispozici mini golf který je úplně k ničemu. Malo toho že jsou popraskany a nerovné dráhy tak ještě k tomu obsluha ani tě dráhy ne uklízí, tak že listí, větve, byhno a voda. Hlavně že chtějí za dospělého 100 kc za dítě 60kc. Jinak jsme čas skvělé pro edly v Ml. Boleslavi nebo Liberci. .

Celkový dojem  průměrně (1,7/5)

Celkově. Pro náročné ne jezdit, pro důchodce výborně. To co uvadi ji cestovky - nevěřte

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání