Napsat recenzi

Ubytování v hotelu Bellevue - kde tři hvězdičky nečekejte

Recenze hotelu Hotel Bellevue *** (Česko - Liberecký kraj - Doksy)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 37x
Recenze se líbila: 85 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se má pyšnit třemi hvězdičkami, ale kvalitou ubytování a služeb tomu neodpovídá.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pro 3 lidi na pokoji jeden malý ručník. Považoval jsem za běžnou věc, že v takovém hotelu budou pro všechny ubytované malé ručníky a osušky. Nebyly. Naštěstí jsme si přivezli svoje. Skromně zařízený pokojík. Není kde sušit ručníky ani plavky. V den příjezdu jsme zjistili, že nemáme ani tekuté mýdlo v koupelné, o které jsme si museli říct. WC papír naštěstí u toalety byl v dostatečném množství. Na oknech závěsy, které jsou dále od stěny, takže kolem nich stejně prosvítá světlo. Zárubně dveří oťukané, takže i nátěr by bylo potřeba občas udělat. Okna bez sítí, bez žaluzií, takže ochrana proti komárům jen nějaký vlastní odpuzovač do elektriky. Postele tvrdé, matrace nízké, ráno mě bolely z postele záda. Teplá voda po celý den, i večer po 22 hodině. Zejména kvalita ubytování byla zklamáním.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Večeře výborné - velké porce, výběr den předem ze tří druhů + polévka, salát, dezert, který se pak podával další den ke snídani. Pití ale za své - dvanáctka Plzeň za 55 Kč, litr točené vody z kohoutku za 49 Kč!! Snídaně jsou ale bída. Pořád dokola to samé - salámy, sýry, kuličky. Žádné míchané vajíčka, koláče, koblihy, ovoce. Čaj, káva, horká čokoláda, mléko, výběr z více druhů pečiva. Snídaně od 8 do 9.30 hodin, večeře pak od 18 do 19.30 hodin. Můžete sedět ve vnitřní jídelně nebo venku pod slunečníky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Venkovní bazén bez vyhřívání v provozu ale jen od 9 do 17 hodin, což je podle mě krátká doba. Po návratu z výletu třeba v 18 hodin se v bazéně neosvěžíte. Hřiště na beach volejbal, dětské hřiště, zahrada, vlastní parkoviště. Personál byl v pohodě - vstřícný, ochotný, komunikativní. My bychom určitě ocenili, kdyby v hotelu bylo možné zapůjčit kola nebo koloběžky. V hotelu je nařízený noční klid od 22 hodin, což ostatní ubytovaní naštěstí dodržovali. Plusem je možnost placení platební kartou. Během dopoledne chodí uklízečka, která vynáší mini odpadkový košík z koupelny.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

K Máchovu jezeru to není 200m, jak uvádí hotel na svých stránkách. To je tak k železničnímu přejezdu, který je na pokoji slyšet včetně projíždějících vlaků. Na cestě před hotelem celkem provoz, protože je to hlavní příjezdová cesta z Doks na hlavní pláž, kde se vybírá vstupné 70 Kč na dospělého. Zámek v Doksech, Muzeum K. H. Máchy, náměstí s obchody, tři bankomaty, Muzeum Čtyřlístku na zámku v Doksech, v okolí další hrady, zajímavosti.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Rozhodně nečekejte služby tříhvězdičkového hotelu. Kdo čeká super ubytování a služby bude zklamaný. Hotel poskytne standardní ubytování a služby, které vás ničím výrazně neohromí a pro které byste se sem asi nechtěli moc vracet. Určitě je zajímavé okolí města s množstvím památek a dalších míst, která stojí za to navštívit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání