Napsat recenzi

Penzion UKO - Bedřichov - super!

Recenze hotelu Resort Uko (Česko - Liberecký kraj - Bedřichov)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 486x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Bylo to naprosto skvělé! Díky cestování s desetiměsíčním dítětem jsme hledali ubytování, kde jsou na děti zvyklí a připravení. V penzionu UKO jsou připraveni na všechny věkové kategorie dětí, také 99% tvoří rodiny s dětmi či maminy čekající přírustky. Proto kdo chce mít klid a nechce být dětmi nějak "obtěžován", do tohoto penzionu raději nejezděte.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Celkem tři domy, spojující velká zahrada s velkým hřištěm, pískovištěm, velkým hradem, prolézačkami ... a taky jezírkem se pstruhy. Parkoviště u každého domu, možnost i podzemního. V každém domě dole společenská místnost vybavená sedačkou, televizí a také komplet vybavenou kuchyňkou. Pokoje čisté, pěkné, hezky zařízené. V penzionu Vám zapůjčí nejen dětskou postýlku, ale i chůvičku, nočník, přebalovací pult, vaničku .... jsou zkrátka připraveni. Součástí dalšího domu je wellness s vnitřním bazénem a dětským brouzdalištěm se slanou vodou 28°C, odpočinková zona, 4 sauny a pára, whirpool. Možnost objednat masáže, manikuru, pedikuru, kosmetiku. Vše skvěle udržované.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Možnost ubytování bez stravy, se snídaní nebo s polopenzí. My měli polopenzi, snídaně bohatý bufet, večeře výběr ze tří jídel na začátku pobytu, a o třech chodech. Výborná kuchyně, vaří téměř přes celý den, takže i oběd není problém. V restauraci jsou opět připraveni na malé stolovníky, takže židličky, podsedáky, bryndáky, mističky, lžičky, mikrovlnka a zvlášť dětská herna plná hraček. Velkým zpestřením jsou tři živé opičky!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Všichni milí, poctivý, neustále pracující a hlavně s úsměvem. Včetně majitelů, kteří zapadnou mezi všechny ostatní, jen podle fotek poznáte, o koho se jedná. Je vidět, že práce je jim všem koníčkem a že jsou spokojení.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Jelikož jste v Bedřichově - vyhlášeném středisku nejen na zimní sporty, zábavu si najde každý. Mnoho různých tras pro cyklisty, pro pěší.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Zcela náhodně jsem získala kontakt na tento penzion, jsem za to moc ráda a určitě pojedeme zase. Děkujeme za krásný prodloužený víkend!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Tereza: Nejezděte sem! - 26. 4. 2019 12:26

Penzion v žádném případě nedoporučujeme!!! Jsou to vyhozené peníze. Penzion je obyčejný, pro děti nevhodný-neustále precházíte z budovy do budovy, v zime je to na zlomeni rukou a nohou, neudrzovane prustupove cesty. O parkování aut ani nemluvim! Žádné zábrany u schodu proti pádu děti, malé pokoje, s detskou postylkou se tam sotva hnete. Wellnes je malý bazének s neuveritelne ledovou vodou, bohuzel totéž platí i o dětském bazénku. Pokoje- za stejnou cenu jsou v penzionu dva druhy pokojů,aniž víte, který si predem zaplatíte. Jsou zde moderní pokoje, nebo zastaralé- cena stejná! Spolecenska mistnost pro hosty- slouzi pro vysedavani personálu,který zde celé dny popiji kaficko a debatuje. Hosté jsou jimi okrikovani at nehluci, at nechaji otevrene dvere, atd! Ve společenské mistnosti ji také udajny detsky koutek- spinavy koberec,který kdyz nadzvednete, udělá se vám spatne! Prostě se tu neuklizi!!!! Po dobu našeho pobytu nikdo nevysaval a nikdo nevytiral! Stydte se!!! Tento penzion není žádný luxus, je to klasický penzion a už vůbec není vhodný pro rodiny! Jedno velké zklamání! reagovat

Jaroslav Uko: Re: Nejezděte sem! - 27. 9. 2020 22:31

Dobrý den, opravdu hodně dlouho jsem přemýšlel, zda bych měl na takovouto recenzi vůbec reagovat. Nakonec jsem dospěl k názoru, že zareaguji i přes to, že mé pocity jsou asi stejné, jako u této paní, která tuto recenzi napsala. Obsah této recenze je nekorektní, nepravdivý, zaujatý, lživý a s jednoznačným cílem nás poškodit........... Každý má nárok na svůj názor a tento je můj. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání