Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Hotel Zdobnice (Česko - Královéhradecký kraj - Zdobnice)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 114x
Recenze se líbila: 318 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel situovaný v pěkné lokalitě, za bývalé majitelky jsme sem jezdívali každý rok...naposledy jsme zde byli před 10ti lety....z nostalgie jsme s přítelem po delší době vyrazili, protože nás nalákalo, že hotel je nově zrekonstruovaný...po příjezdu jsme však zjistili, že je vše při starém, pokoje naprosto stejné, jen více sešlé než kdysi, tv stará a za příplatek....po příjezdu se nás ujala velice nepříjemná arogantní paní, která nás upozornila, že jsme zde v horách a tv nejede :-D měla pravdu, ovšem nechápu, proč jsme tedy platili příspěvek dopředu, měli nás na upozornit dříve..nevadí, řekli jsme si, že si pobyt nenecháme znepříjemnit...poté nám paní sdělila, že musíme zaplatit poplatek za pobyt -načež jsem sdělila, že vše bylo v balíčku, ale že jde o pakatel, tak že to zaplatíme..servírka byla příjemná, jídlo otřesné, malé porce jídla, které nebylo chutné, druhý den snídaně - u rohlíků napsáno, že můžeme max 2 na osobu :-D tak s tímto jsem se opravdu nikde nesetkala, snídaně velice slabá, bez teplého bufetu, jídla málo, nedoplňovalo se....na oběd jsme si dali hotovku - s tím, že nebudeme platit aspoň takový ranec za oběd - kuřecí stejk s hranolky byl cirka za 200 Kč....tak jsme si dali hotovku a bylo to ještě horší....mohla bych pokračovat výčtem dalších negativ (špatné matrace, pavučiny, sprcha), ovšem třešnička na dortu byla před placením,, když ona paní přišla s tím, že máme zaplatit pobytovou taxu, řekla jsem jí, že jsem se dívala na mail a vše je v ceně balíčku - tak se na mě rozkřikla, že to zaplatí ze svého - naprosto neprofesionální - trhla sebou a odešla pryč - servírka následně donesla útratu za 4 dny - zhruba 2600 Kč - kde byla jen konečná cena, bez rozepsání, co vše v ceně je - nevíme tedy doteď, co jsme platili, zda i taxu, zda bylo vše v pořádku, nikdo se nás za celý pobyt nezeptal, jestli jsme spokojení atd....podnik proto nedoporučuji, možná jsme se trefili ve špatný termín, kdyby byla na místě druhá provozní, byl by pobyt fajn a příjemný, nicméně když jsem slyšela, jak paní provozní křičí na děti na hřišti u hotelu, stačilo mi to....škoda, hezký hotel v krásné přírodě, v okolí spoustu k vidění...

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Stejné jako před 10 lety, stejné vybavení, sociální zařízení, tv :-) dokonce i stejné povlečení :-) přitom na webu je napsáno, že hotel prošel rekonstrukcí!!!

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Největší slabina, malý výběr, vše smažené, těžké pokrmy, snídaně velice chudé, bez možnosti teplého bufetu, který nebyl možný bohužel ani za příplatek...dva rohlíky na osobu mě pobavily, ovoce - 4 seschlá jablka a jedna nahnilá nektarinka po celý pobyt...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Servírka byla příjemná - ta ovšem situaci nezachrání...Na webových stránkách píší, že součástí je dětský koutek - nebyla do pravda - měli tam židličku na sezení a pod ní šouplou krabici s hračkami!!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Nedoporučuji, nepříjemná provozní, nevíme, za co jsme všechno ve finále zaplatili - ale nechtěli jsme si ještě víc znepříjemňovat dovolenou...Prostě to tady neumí....Hotel neodpovídá tomu, co je prezentováno na webu a názor ubytovaného asi také není podstatný, protože při první naší připomínce bylo servilní chování vystřídáno za aroganci a neochotu...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 35
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva: dodatek - 14. 9. 2017 18:50

Je zvláštní, že se po jedné negativní odpovědi nahrne takové množství pozitivních ukázkových recenzí :-) Náhoda? :-) Ještě jsem zapomněla na jednu věc - za celý pobyt nám nebyl vynesen koš, takže při odjezdu přetékal na všechny světové strany :-) v ostatních ubytovacích zařízeních typu hotel je úklid pokoje samozřejmostí.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání