Napsat recenzi

Uz asi ne

Recenze hotelu Hotel Špindlerova Bouda *** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 459x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme na Spindlerovce podruhe. Poprve se nam libilo, ale to bylo tim, ze tam nikdo nebyl a vse v tu chvili bylo v poradku, cisto, utulno. Podruhe coz bylo tyto velikonoce 2014.....to bylo jiz horsi. Co se tyce ubytovani bylo vse v poradku.....sice nam jednu noc houkal pozarni hlasic....ale pokoje jsou vybavene solidne, cistota by mohka byt lepsi, napr. Na nocnim stolku jsme meli chlupaty ubrus. Ale to by se dalo prehlednout. Co se tyce cistoty hotelu, tak to je jiz horsi....verejne wc k restauraci.....katastrofa, wellness centrum katastrofa, je skoda ze tyto hygienicky narocna mista nikdo pres den nevytre ci neuklidi, jinka prostredi je hezke. Restaurace je v poradku, urciti cisnici a cisnice by si zaslouzili rad....zato pripravar na baru by mel trochu dbat take na cistotu, spinavy talirek k pressu nebyl moc vabny. Ale jinak bylo na baru take vse v poradku. Detsky koutek uzasny a cisty. Animatorka se starala o deti perfekt. Na hotelu jsme meli polopenzi, polopenze byla v pohode, kuchari ochotni. Co se tyce sportu, tak si vybaveni ani neberte, jelikoz hriste jsou z kopce a na techse tenis ani nic jineho hrat neda. Jinak hotel je na hezkem miste.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje vybavene, akorat to kazi cistota.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Kuchyne a restaurace v poradku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personal v restauraci v pohode,na recepci horsi, kdy pri odjezdu nauctuji castky co vam nepatri - a neslo o castku malou- a omluva ci snaha chyby resit zadna....uklizecky....pozdravi, ale asi cistotne moc nejsou:-) sluzby .....masaze v pohode, animatorka super. Vybaveni dobre.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,6/5)

Nebyl snih, nejde hodnotit:-)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hezke okoli, mnho smeru k prochazkam.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkove bych to shrnul asi takto.....Spindlerovka je hezka chata, ale ma sve mouchy, a proto jiz po treti ne. Zapracoval bych hodne na poradku a zmenil bych jednani na recepci, je hezke cloveka vyslechnout, ale chtelo by to delat I reseni. Protoze recepce dostava nejvice zpetnych vazeb, tak bych s tim neco delal a necumel jako TELE. Myslim, ze dovolena na Spindlerovce jednou a dost....tak doporucuji. Je tam hezke okoli a pro rodiny s detmi je to prijemny hotel. Akorat se moc nerozhlizejte kolem sebe, aby jste nemeli pokazeny dojem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 113
z 174 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání