Napsat recenzi

****LUXUS V OBLACÍCH****

Recenze hotelu Hotel Špindlerova Bouda *** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 181x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená pro naši 4 členou rodinku na 5 nocí - 25.7.-30.7.2016 ALL INCLUSIVE prostě senzační. Při příjezdu již na recepci nás přivítali šampáněm a s úsměvem, který byl u personálu po celou dobu pobytu. Chválíme jak obsluhu v jídelně, tak na recepci,dokonce chválíme i řidiče PENDL BUSU, i když pro některé to byl adrenalinový zážitek. Bez řečí nás však svezl i v době, kdy nemusel/mimo jízdní řád/-za což mu děkujem. Ubytování v Depandance hotelu přímo v nejvyšším možném místě tzn.v podkroví bylo výborné - hlavně výhled z oken přímo na vrcholky hor. My romantici jsme to ocenili. Teráska s luxusním výhledem byla bezkonkurenční a kuchař, který na ní připravoval maso k večeři ... no prostě máme velmi jednoduchý vkus - SPOKOJÍME SE JEN S TÍM NEJLEPŠÍM. Také chválíme možnost využívat službu All Inclusive přímo v ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ v různých restauracích, což je opravdu výjimečné. Bazén , sauna,masáž - vše v pohodě.Nepotřebujete nic - jen plavky, osušky vám zapůjčí, dokonce i sprcháč je ve sprše k dispozici. Koloběžkový sjezd do Špindlu taktéž krásný zážitek. Turistické trasy okouzlující. Prostě luxus na horách. Chci tam znovu !

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování čisté, jídelna útulná, recepce i s Krakonošem, bar s biliárem, teráska s luxusním výhledem.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo výborné ! Celá rodinka spokojená s velkým výběrem stravy. Chválíme možnost dát si oběd /i pití/ ve Špindlu. Také se nám líbilo zaměření na určitou kuchyni, pro nás nejlepší ČESKÁ, ale i jiné byly opravdu výborné. Ocenili jsme i hudbu, která ladila s daným tématem. Obsluha příjemná, komunikativní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Mile nás překvapilo zapůjčení osušek při vstupu do bazénu. WI-Fi bez problémů, TV taky v pohodě. Služby v programu All Inclusive nadstandartní, mile nás potěšilo ve ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ, že jsme si ve více restauracích či hotelích mohli dát pití i jídlo, které je zhrnuto v tomto programu.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,6/5)

Sjezdovky ,vleky ...nemohu posoudit, trávili jsme zde letní dovolenou. Hodnotíme tedy pendl bus, lanovkuna Medvědín apd. v letní sezóně.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu nádherné, výhled jako v pohádce, připadli jsme si jako v Krkonošských pohádkách. Na tur. trasách plno borůvek a vřesů....nádhera.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

100% spokojenost. Nečekali jsme takový luxus. Děkujem všem, kdo se o nás starali-zaslouží si prémie ! Přejeme všem krásné zážitky v HOTELU ŠPINDLEROVA BOUDA !!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 113
z 174 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání