Napsat recenzi

Jídlo a obsluha podprůměrné

Recenze hotelu Hotel Špindlerova Bouda *** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 283x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Příjemné prostředí i welness,ale strava a personal to úplně zabila.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Triluzkový pokoj byl dostačující pro 2osoby, tri uz o sebe zakopavali pro malý prostor.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Pod pojmem bufet si predstavuji pestrý vyber jidel a ne jen oschle brambory na tri zpusoby, studené hovězí maso a jako zeleninu okorale čínské zelí se zalivkou bez popisku slozeni. Pokud dáváte na vyber ovoce tak prosim ne pouze omlacene pomerance..co takhle i banany,kiwi nebo hrozny? Sice tam byly k snidani klobasy a parky,sladké lupinky ale pro člověka stravujiciho se zdrave,to bylo malo. Stacilo by sypane nepecene musli a ten kousek bananu. Oschle "krakonosovy"testoviny z predchoziho dne ani nekomentuji. Zato člověk milujici vejce by si sice přišel na své,ale čekal by pulhodiny na individualne připravovanou omeletu. Jediné,co mi za ty tri dny chutnalo,byla kachna se zelim,i kdyz jsme na ni museli také 20min cekat,než ji na druhé upozorneni personal doplnil.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Sauna prijemna. Škoda,ze služby kazila obsluha u stolu a jidel. Pri každém jidle nam chyběla část priboru a opravdu nas nebavilo běhat za cisnikem,který se ani neomluvil a jen otevřel zasuvku,aniž by nam ten nůž donesl. Co byl ale vrchol,kdyz nam s úsměvem! oznamil pred večeři,ze neni volný stul..stačilo se podivat vedle do baru,kde hosté také vecereli a hle,tam najednou dva volné stoly. Po tomto za námi přišel ke stolu od 20-23:00 JEDNOU zeptat se,zda neco nepotrebujeme!!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Pro špatné pocasi jsme sjeli dolu do Spindlerova mlyna,takze bezprostřední okolí nemohu hodnotit.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pojmu "Luxus na vrcholu",coz ma uvedeny hotel v propagacnim letaku,realita ZDALEKA neodpovida! V případě jídla kvantita na úkor kvality a personal hotelu by se měl naučit slušnému chovani a věnovat se řádně své práci.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 113
z 174 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Klient hotelu: Dodatek k předcházejícímu komentáři - 18. 4. 2016 16:50

Za litrovou karafu obyčejné vody jsme zaplatili 60kč (a nevypili jsme jen jednu), a to i přesto, že jsme si objednávali víno, tudíž jsme nepožívali pouze vodu. Navíc obsluha vodu nalévala z plastových lahví, což jsme zahlédli náhodou. Takže si můžete sami představit, odkud ta voda asi pocházela. Nedostalo se nám žádné informace, odkud voda je a proč je tak drahá. Že by z nějakého zázračného pramene s blahodárnými účinky??? No raději nevědět a nepátrat po tom. reagovat

Recepce hotelu Špindlerova bouda: Re: Dodatek k předcházejícímu komentáři - 1. 5. 2016 13:54

Dobrý den, děkujeme za Váš komentář, rádi vše vysvětlíme. Voda z kohoutku je místní pramenitá voda, a přestože poslední rozbory této vody prokázaly pitnou vodu, my raději vodu pít nedoporučujeme, jelikož se její kvalita může měnit. Doporučujeme pít vodu v restauraci, tedy kupovanou ve skle (v ceně 30 Kč /0,5 l). Obsluha restaurace také ráda ZDARMA nabídne balenou pitnou vodu, což mnozí hosté využívají. Pokud si přejete jakékoli informace, neváhejte nás kontaktovat. Hotel Špindlerova bouda. reagovat

Zdeněk: Re: Re: Dodatek k předcházejícímu komentáři - 20. 6. 2016 18:04

"Obsluha restaurace také ráda ZDARMA nabídne balenou pitnou vodu, což mnozí hosté využívají." - Osobní zkušenost z 19.6.2016: požádal jsem v restauraci o doplnění vody do vlastních PET lahví a zeptal se na zakoupení čaje do termosky před výstupem nad Sněžku. Předpokládali jsme, že jako hosté hotelu s tím nebudeme mít problém. Doplnění vody mi personál nedoporučil kvůli obsahu železa, žádnou další alternativu nenabídnul, natož zdarma. A čaj? "Máme jen sypaný, nevím, jak máte velkou, ale termoska by vás vyšla asi na pětistovku." Naštěstí to není jediná bouda v okolí, na nedaleké boudě byl personál vstřícný, doplnění vody do PET lahví bez problémů a čaj do termosky účtovaný jako jediný hrnek. Dali nám pytlík čaje, zalili horkou vodou. Cena čaje: 2 Kč. Cena vody: minimální. Spokojenost klienta: Maximální. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání