Napsat recenzi

Špatné ubytování - pokoje nejsou komfortní!!!

Recenze hotelu Hotel Praha *** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 90x
Recenze se líbila: 125 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Špatné ubytování - pozor malinkaté pokojíky. Na lyže si ůbec nedovedu představit kam s věcmi.

Hotel má dobrou výchozí polohu na výlety a super restauraci, ale tím to vše končí.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoj č. 205 - malinkatý, na žádném místě pokoje vedle sebe neprojdou ani 2 lidé. Na webu hotelu je uvedeno, že všechny pokoje jsoui komfortní, což není pravda. Fota pokojů na webu jsou možná z apartmáínů, ne z 2 lůžkových pokojů. Manželská " pidi postýlka", odhaduji celková šíře 140 cm, čelo postele uchycené mimo postel ke straně, levá strana postele se dotýká WC stěny, takže do a z postele se musíte plazit, pravá strana postele je cca 40 cm od topení. Jinak ani umístit postel nejde, protože není kam... . Pod polštáří jsou umístěné elektrické kabely a stropní vypínač, který při pohybu v noci zapnete. Koupelnové umyvadlo je umístěno ve výšce 1/2 stehen jako v mateřské školce. Ve wellness nefunknční výřivka z údajně technických důvodů. Předchozí recenzenti již o nefunkční výřivce psali, takže ta nefunguje dlouhodobě. Zřejmě z důvodu, abyste si zaplatili navíc 590 Kč za 30 min ve venkovní výřivce + sekt zdarma.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Z personálu je super číšník.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celý pobyt zkažený neodpovídajícím ubytováním pokoje č. 205. Pokud bych se měl do hotelu nekdy vrátit, tak rozhodně ne do podobného pokoje jaký jsme měli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání