Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Hotel Lesana *** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 469x
Recenze se líbila: 241 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Umístění hotelu perfektní, nádherné procházky a výlety v dosahu bez použití dopravního prostředku, velké plus. Měli jsme zaplacenou polopenzi, toho též nelituji, protože vždy bylo z čeho vybrat a jídla byla velmi chutná, celému kuchařskému týmu tímto děkuji. Obsluha v restauraci též bez jediné výtky, vždy všichni ochotní a milí.

Neštěstím je ale samotné ubytování. Na pokoji značně poničený nábytek, nefunkční základní věci, jako okno, které se nedalo otevřít a tím pádem nešlo po celou dobu pobytu vyvětrat, téměř nechladící box, který vydával hlasité zvuky, což bylo nepříjemné hlavně v noci. Při rozestýlání přistýlky se mi udělalo až nevolno, potrhaná matrace s nechutnými tmavými skvrnami, raději nedomýšlet... Bohužel, tyto skutečnosti personál neovlivní, to je vizitka majitele.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

V našem případě pokoj č.206 opravdu peklo.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídla chutná a dostatek všeho. Snídaně formou švédských stolů, k večeři vařená jídla z výběru několika jídel a dle libosti zelenina a ovoce včetně zálivek. Určitě velké plus je, že se v kuchyni pamatuje i na stravu malých dětí, součástí vždy byla třeba krupicová kaše nebo puding.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Na kapacitu hotelu velmi malý bazén, o plavání si nechte zdát. Čtyři až pět lidiček v bazénku jen tak na smočení a je plno. Ručníky u bazénu též nehledejte.

Na druhou stranu hotel má dvě herny pro děti, které jsou monitorované, takže přehled o dětech je například i u posezení v restauraci :-)

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Poloha hotelu opravdu super. Do Špindlu je to příjemná kratší procházka a jinak na výlety se můžete vydat na jakoukoliv stranu.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Ušlo to....ale stačilo.

Špindlerův mlýn je lokalita známá svými vysokými cenami. Pokud se ale rozhodnu tyto ceny akceptovat a strávit zde dovolenou, chtěla bych za své peníze slušné služby a ubytování. Bohužel, ubytování téměř tragické. Týden bez možnosti vyvětrání vzduchu navíc ve vysokých letních teplotách. Na pokoji jsme opravdu trpěli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání