Napsat recenzi

ALPINA

Recenze hotelu Hotel Alpina **** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 92x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná dovolená v kouzelném prostředí Krkonoš, klidný hotel vcelku blízko centra. Ideální startovací místo pro výlety po okolí.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Vcelku slušně zařízený hotel, v pokojích novější vybavení, krásná koupelna a WC. Byli jsme na pobytu přes slevový portál takže jsme za odměnu dostali pokoj s výhledem do svahu. Ale existují pokoje na obrácenou stranu s hezkým výhledem. Pozor na číslo 112 a je přímo nad neustále hučící kotelnou. Ale na pokoji téměř nezůstanete vzhledem k okolí.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Polopenze, bufetová snídaně dle zvyklostí vše čerstvé, večeře tříchodové menu taky OK. V hotelu není invence co se týče nápojů, žádné domácí limonády nebo pivo z regionálních pivovarů. Jen nějaká přesycený břečka a Plzeň za bezmála 50,-. Takže jsme se ani neobtěžovali večer zůstat. Naštěstí existují i okolní hospůdky, doporučuji třeba nedalekou Fontánu nebo Hromovku

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení pokojů, restaurace OK, pseudo sauna, uváděnou posilovnu jsem ani nenašel.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,2/5)

Letní pobyt ale sjezdovka 100m

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Do Špindlu je to asi 10 minut pěšky, pro auto horší cesta. Krkonoše jsou kouzelné ale mám dojem že zaměstnance mnohých ubytovacích a stravovacích zařízení práce nebaví. Doporučuji jim přes portál práce.cz si najít nějakou jinou práci, třeba v dolech, hutích a na slévárnách. Nepochopím mnohde menu jen v němčině a všudypřítomný Pilsner Urquel. To neexistují místní pivovary?

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Hotel i pobyt doporučuji všech co jsou schopni přehlídnout drobné nedostatky a pro ty co hledají relaxaci v přírodě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání