Napsat recenzi

NEDOPORUCUJEM

Recenze hotelu Hotel Adam ***** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 249x
Recenze se líbila: 301 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Najhorsia skusenost s personalom aku zazijete

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Boli sme ubytovani v DBL room, standardna usporna izba, ale cista a prijemna. Jedinou nevyhodou su tenke steny, takze sme sa kazde rano zobudzali na budik susednej izby a vypoculi si zaujimave rozhovory. Pre ludi s plytkym spankom to bude asi dost velky problem. Pani uklizecka bola velmi priatelska, vobec sa neobtazovala pri vchode do izby zaklopat.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Restauracia: Restauraciu sme navstivili hned po prijazde, objednali sme si klasiku na ktorej nejde nic pokazit a to vyprazany syr s hranolkami za cca 170 Kc. Cena skoro totozna s vyprazanym syrom s prazskej siete Lokal. Narozdiel od Lokalu vam v tomto pripade donesu rozmrazeny polotovar opakujem za 170 Kc. Nerozumiem ako moze restauracia 4* hotelu predavat polotovary, restauraciu ludia navstevuju aby sa dobre a chutne najedli. Restauracia tazi z polohy hotelu a teda omezenych moznosti hotelovych hosti. Takze to bola nasa jedina skusenost s hotelovou restauraciou. Snidane, k nim iba jedna poznamka, ochutnajte parecky, myslim ze su vhodne aj pre vegetarianov.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Check in: Pri prijazde na hotel a oznameni na recepcii ze sa chceme ubytovat, recepcny uprednostnil slecnu ktora prisla po nas, slovami adresovanymi slecne “toto bude nadlho, podte prva”. Pani si nahlasovala polopenzi, rezervovala saunu, atd. co trvalo asi 5 minut, pak sme prisli na rad my a nas check in trval asi 2 minuty. Po 4 hodinovej ceste v aute, ked sa chcete co najskor ubytovat, hned na uvod neprijemna skusenost a tym to iba zacalo.

Check-out: Pri check-oute pan recepcny zapasil s platbou cez sprostredkovatela Benefit Plus, po preukazani dokladu o zaplateni ho nechcel akceptovat a pozadoval zaplatenie v hotovosti/kartou. To som samozrejme odmietol, ale recepcny nechcel akceptovat moj doklad. Medzicasom sa vytvorila rada asi 10 ludi, ktori cakali na Check-out. V tomto okamihu mi recepcny oznamuje, ze si moj doklad o zaplateni musi overit u nadriadeneho, ale nema na to cas, pretoze musi odbavit ostatnych hosti a mam sa postavit znova na koniec radu. Na to som samozrejme nepristupil a pozadoval od neho aby zavolal nadriadenej a doklad si overil. Recepcny zacal po mne kricat, parafrazujem “Nevyrusujte ma a chodte prec, nechajte ma pracovat, cakaju tu ostatni ludia”. Bol som neodbytny a nakoniec nadriadenej zavolal a overil si ze som mal pravdu a pobyt je zaplateny. Namiesto ospravedlnenia, za to ze tam po mne krical na recepcii plnej ludi, utrusil poznamku “Dufam ze sem uz nepridete, Slovaci...myslia si ze im to tu vsetko patri”. Toto bola moja najhorsia skusenost s hotelovym personalom aku som kedy zazil.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,4/5)

Wellness: v hotelu sa nachadza maly bazen s peknym vyhladom, whirpool, kneippov chodnik a 3 druhy saun (Bio, Parna, Finska). Prostredie bolo ciste a velmi pekne, najma vyhlad z bazenu na okolitu prirodu. Bohuzial nefungoval kneippov chodnik, takze ak si zaplatite za Whirpool, chodnik nevyuzijete. Zupan a uterak dostanete k zapozicaniu zadarmo, za pantofle si bohuzial musite zaplatit zvlast 80 Kc. Pokial si platite Wellness pobyt ocakaval by som ze budu v cene ako je to u inych Wellness hotelov.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

viz nahoru

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hotel v ziadnom pripade NEDOPORUCUJEM, v okoli je mnoho mensich hotelov, kde vam ponuknu chutnu, domacu kuchynu a prijemnu, rodinnu atmosferu, za ovela nizsiu cenu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání