Napsat recenzi

Clarion 4*??? = úplně prachobyčejný penzion

Recenze hotelu Clarion Hotel **** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2021
Přečteno: 208x
Recenze se líbila: 127 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nevím jestli má obyčejný člověk představu jak tento hotel funguje - věřím , že pokud napíše recenci důchodkyně, která ráno vstane, celý den se prochází krajinou a večer přijde přespat - bude spokojená a napíše jak hotel leží v krásném okolí a jak je vše úžasné. Což i když si postavím na sjezdovce stan , tak budu mít krásné okolí kolem sebe..

Pokud tento hotel navštíví mladý pár, který bude chtít utrácet peníze v estauraci, baru, masážích, welness apod., odjede šokován stejně jako my s manželkou. Nefunguje nic, nebo je to zavřené a pokud náhodou něco z toho není, je to tak narvané lidma, že není šance ...

Ubytování  průměrně (3/5)

-Ve 4* hotel beru jako naprostý standard : župan , pantofle, lžíce na boty, minibar, deka navíc..? nebylo nic.

Proč není minibar? Nechce hotel peníze?

Nemluvě o tom, že manželská dvojpostel byly 2 postele sražené k sobě s 30cm mezerou :/ . Pokoj tedy jak v ubohém penzionku někde v Kopydlně

Na pokoji zřejmě když předělávali balkon a okno – strana nebyla dozděna, nebyla na té balkonové straně žádná zeď, ale byl tam natažen jakýsi plast nebo plech přes celou půlku strany přišroubovaný od stěny k balkonu :D.. takže jakýkoliv hlas, povídání odkašlání venku bylo jako když vám kašlou vedle postele :-) Víte o tom, že rekonstrukce byla odbita tímto stylem a místo zdi je tam jen kus plechu?

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jak mohu hodnotit stravu, když má hotel svoji restauraci zavřenou? Nechcete peníze? Chtěli jsme si užít odpočinkový víkend a chodit na obědy a večeře na hotel. Nic. Snídani nepočítám, jako míchaná vajíčka a slaninu dokážu udělat i já :/

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Masáže

Hodinu po naše příjezdu jsme šli objednat masáže – paní se nám téměř vysmála, že v žádném případě nejsou volné a jsou obsazené prakticky furt (stát se to může, proč jsme to nevěděli dopředu? Popřípadě při příjezdu na recepci, kde nám s velkou slávou dali voucher na 20% slevu na masáže :-) ? )

Wellness

Když pominu, že na tak obrovský hotel je opravdu jedna vířivka pro 6 lidí málo, bohužel nemohu pominout další věc. Víte jak vypadají okna z wellness, když zákazníci koukají na okolí ? Bohužel nemohu napsat špinavá, ale doslova zprasená okna (výhled z wellness je tedy přes prach, barvu, špínu, 2 roky nesundané pavučiny - co to jako je? To myslíte vážně? ).. Z jídelny je to to samé. Opravdu humus tohle vidět v 4* Clarion hotelu.

Příchod na recepci - Check-in

Paní na recepci byla úplně nová a zřejmě první den. Mladá, hezká, příjemná. Bohužel naprosto neproškolená ze strany vedení, nevěděla , kdy je co otevřené, kde je bazén apod. Neovládala základní fráze kontaktu se zákazníkem. Vůbec to není její chyba - určitě je potenciál skvělé recepční, nicméně byla poznat nulová zaškolitelnost, nulový leading. A v neposlední řadě - proč když je zaučována nová slečna na recepci a je hozena jako neplavec do hluboké vody – proč v pátek odpoledne , kdy přijíždí nejvíce lidí a tvoří se fronta až ze dveří ven?

Parkování

Hotel nemá parkoviště. auta stojí na silnici a cestách okolo hotelu. Pokud hotel nemá na to, aby zřidil parkoviště, mohl by alespoň nakreslit parkovací čáry na tyto cesty, protože pak samozřejmě jedno auto stojí podélně, druhé šikmo, a třetí kolmo. To není zas tak náročné pro management aby alespoň toto zařídil, ne? Takže vzhledem k tomu, že jsme na večeře museli jezdit do města, když hotel restauraci neměl otevřenou, tak po příjezdu samozřejmě ani není kde zaparkovat.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,7/5)

Nehodnoceno, kvůli tomu jsme tam nejeli

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu? Hezká zavádějící otázka, která jediná zřejmě zvyšuje celkový průměr "hotelu". Ale opět - když si postavím stan na sjezdovce, budu mít okolí také krásné ;-)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Strašný , ostuda sítě Clarion. Styděl bych se a hanbou bych se propadl dát někomu doporučení aby jel zde :/

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání