Napsat recenzi

Pěkné Velikonoce na Studánce

Recenze hotelu Hotel Studánka **** (Česko - Královéhradecký kraj - Rychnov nad Kněžnou)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 439x
Recenze se líbila: 571 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zánovní hotel v krásném přírodním prostředí, uprostřed lesa, kousek od jezera. Vše pod jednou střechou (ubytování, stravování, wellness, bazén, bowling...

Ubytování  průměrně (4/5)

Je zde více možností ubytování (hlavní hotel. budova, vilka pár metrů od ní), pokoje dvoulůžkové ***, nebo ****, apartmány. Hodnotím dvoulůžkový pokoj ***. Pokoj moc pěkný, prostorný, využívali jsme i přistýlku (je vhodná i pro dospělého) a i tak bylo na pokoji dost místa. Koupelna pěkná, prostorná, trezor, bar, župany, fén .... Všude perfektně čisto. Jen dle nás šíleně tvrdé matrace. Pozor při objednávání pokoje. Polovina hotelu je postavená tak, že hned u paty hotelu začíná zarostlý břeh, na který máte "perfektní " výhled po celou dobu pobytu. Tak objednávejte druhou stranu, kde je pěkný výhled na les. Také nám vadilo, že na balkoně nebylo žádné posezení (i když byl pěkný prostorný).

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Měli jsme v pobytu polopenzi, zhodnotím každé jídlo samostatně.

Snídaně: vynikající, vše co bývá zvykem, navíc velké množství ovoce, zeleniny. co jsme nikde nezažili - obrovský výběr koláčů, buchet, koblihů (žádné ze supermarketu, ale domácí, netradiční)

Večeře: formou švédských stolů, kdy jste si mohli nabrat sami, nebo vás obsloužil kuchař (číšník), cca 4 druhy masa a 4 druhy příloh, ovoce, zelenina, dezert. Myslíme si, že v hotelu tohoto typu by měla být večeře servírovaná s výběrem z několika jídel, má to pak jinou úroveň. Chuťově jídlo celkem šlo, ale žádná sláva.

Oběd: na oběd jsme si zašli jako běžní hosté "z venku" do hotelové restaurace. Bohužel byla zrovna velkonoční neděle, tak zde z důvodu obrovského počtu lidí panoval hrozný zmatek. Přišli jsme ve 13 hodin, ze 3 objednaných jídel 2 už nebyly, což nám přišli říct postupně v rozmezí 20ti minut od objednání. Jídlo jsme dostali až hodinu od objednání. Naštěstí stálo za to. Moderní gastronomie, chutná, netradiční, krásně podávaná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vše pěkné, nové, čisté.

Bazén a vířivka - obojí poměrně studené a celkem malé (vířivka má být pro 6 osob ale je tak pro 4). Sauny - parní, finská 80°, finská 100°. Zatímco bazén a vířivka jsou součástí každého pobytu, sauny se většinou platí samostatně a tak je moc lidí nevyužívá, zapínají je prý 1 hod. před objednaným časem, ale já jsem je moc vyhřáté neměla. Jsou ale krásné, prostorné (až zbytečně moc velké), ochlazovací bazén nebyl napuštěn, tak k ochlazení služila pouze sprcha.

Dále zde probíhají na objednání různé procedury - koupele, masáže. Dle mého kvalitní, ale to vždy záleží na masérce a zde jich je hodně.

Ze sportovišť můžete využít bowling, kulečník, venku lanový park, minigolf.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,1/5)

Nevyužili jsme, bylo jaro.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotel leží uprostřed lesa, není to ale žádná moderní stavba, tak zde dokolale zapadá. V blízkosti cca 400 m je jezero, na kterém se dá i rybařit. Krásné, upravené okolí hotelu s lavičkami.

Ale kdo chce město a ruch, pro toho to není (Rychnov nad Kněžnou cca 5 km)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nádherný hotel, v krásném prostředí, v blízkosti mnoho hradů, zámků. Trasy pro kolaře i turisty. Až na drobnosti super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání