Napsat recenzi

Hotel Studánka

Recenze hotelu Hotel Studánka **** (Česko - Královéhradecký kraj - Rychnov nad Kněžnou)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 52 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jak, po pravdě, vypadá 4* luxusní hotel s vysokou gastronomii

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování rozhodně nedostačuje 4*. Nábytek starý, tmavý, za zenitem, přistýlka vrzala po každém otočení dítěte. Když jsem pod postelí hledala zapadlou hračku, strašné... špína, prach.... V koupelně neodtéká umyvadlo, sprcha stříká všude jinde, jen ne do sprchového koutu a závěsy po roztažení se špinavými fleky

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Na venkovní terase neodklizené špinavé nádobí, špinavé, pocintané stoly. Po 10 minutách sezení u špinavého stolu bez jídelních lístků,přišla brigádnice, která vypadala, že je tam z donucení a obsluhovat lidi jí dost hodně štve. A jestli máme vybráno. Tak jsem jí nejdříve pozdravila, pak poprosila o jídelní lístek a poprosila o utření stolu. Znechuceně odešla. Dál ani nemá cenu gastronomický zážitek popisovat. Katastrofa. Jídlo za 50 minut od objednání, kvalita 4 tá cenová a i tam se najíte líp, ale za 1/3 ceny. Ani obyčejné bramborové knedlíky ( prezentované jako noky)tady neumějí, byly rozvařené a v jednom byl kus celé brambory. Vrchol všeho byl pohár prezentovaný jako lentilkový ( 4ks lentilek) s přešlehanou kyslou šlehačkou. Pití jsme měli dopité, sklenice prázdné a brigádnice chodila okolo jako by nic. Tak to už bylo na mě moc. Když už tam nemáte normální číšníky, kteří dělají svoji práci rádi, ale nepříjemné, laxní a neochotné brigádnice, tak jim aspoň vysvětlete, v čem spočívá obsluha hostů. Sbírat prázdné sklo, utírat stoly a být ochotný a milý k hostům,to je úplný základ. Možná méňe vychloubání vysokou zážitkovou gastronomií by neškodilo, když je realita úplně jiná a více zapracovat na normálních a obyčejných věcech. Další večeři jsme si dali v Hotelu Havel v Rychnově n.K. a nestačili jsme se divit, že to jinde jde. A to maji 3*.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Chodby, restaurace, salónek pěkné, na úrovni, moderní, pokoj nemoderní zastaralý, skříň trochu zatuchlá

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,1/5)

Byli jsme v létě

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Krásné, udržované, klid, pohoda

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Žádná sláva, nikdy více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání