Napsat recenzi

Naprostá spokojenost a rádi přijedeme ve stejné sestavě zas :-)

Recenze hotelu Hotel Arnika *** (Česko - Královéhradecký kraj - Rudník)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 156x
Recenze se líbila: 385 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Před příjezdem do hotelu jsem četla několik záporných recenzí a měla jsem z toho zlý pocit. Ze své zkušenosti mohu jen napsat, že my ( 4 ženy ) jsme byly naprosto se vším spokojené. Paní majitelka ( starší dáma v recepci ) nám se vším poradila, ve všem vyhověla. Její milý přístup po celou dobu pobytu ( 7 dní ) si nemůžeme vynachválit.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotel je velmi útulný ( rodinného typu ) a je také čistý. Pokoje jsou zařízené nábytkem z pravého dřeva a s malou televizí. Na velikost televize narážím jen z toho důvodu, že několika hostům pripadá televize malá ...stará....apod. Nám rozhodně taková televize nevadila, protože po celou dobu pobytu jsme jezdili po výletech v okolí. A pokud jsme nikde nebyli, využívali jsme služby hotelu jako např. saunu, ( infra, finská sauna ) bazén, masáže, masážní lehátko, parafin. zábal....ale hlavně jako největší zábavu billiard ( bylo nám nabídnuto, že si můžeme kdykoliv zahrát po celou dobu pobytu...a to zadarmo) či stolní a karetní hry. A kvůli televizi určitě na wellness nejedeme. V pokoji bylo teplo i přesto že bylo venku chladno ( září ). Po několika zkušenostech musím podotknout, že v koupelně tekla voda po pár vteřinách horká voda. :-)

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně určitě dostačujicí ( musli, cornflakes, koláče, bábovky, trochu ovoce, trochu zeleniny, salámy, síry, jogurty, marmelády, med, teplé párky, sekaná, volské oko, omelety, čaj, káva, džus...aj ). Já jsem dost velký jedlík a já se opravdu skvěle najedla. Snídaně byly švédského typu. Na snídani jsme chodili okolo 8.30 ....9,00. I když se občas stalo, že nebylo na švédském stole nějaké jídlo, tak milý personál jídlo okamžitě doplnil. Nemyslím si, že by někdo trpěl hlady. Večere byly z počátku menší....ale po dvou dnech byly velké a velmi chutné. Paní majitelka nám nabídla, že místo polévky či dezertu můžeme dostat zeleninový salát. Nápoje v baru jsme měly s 20 procentní slevou. Škoda jen, že byl hotelový bar otevřený pouze do 22 h....protože v okolí hotelu nikde nic není, kam by se dalo zajít na nějaký ten drink. Jinak celková spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení hotelu co se týká relax služeb bylo opravdu dostačujicí. Ve wellness balíčku jsme dostali několik procedur. Ostatní jsme si mohly dokoupit...s 20 - 50 procentní slevou. Slečna masérka Kristýnka byla fantastická, vřele ji doporučuji. Má opravdu zlaté ruce. Bazén a v prostorách bazénu bylo teplo. Teplá voda 26 C, topení v podlaze zapnuté. Sauna finská i infra. Masážní lehátko. Parafínový zábal. Oxygenoterapie. Parkování bylo v pohodě. Krytá garaž z ca 12 místy. Parkování jsme měli v balíčku zdarma. Personál....paní majitelka naprosto úžasná, obsluha restaurace, pokojské a kuchyně bez nějaké výtky.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

S tímto nemáme zkušenosti, protože jezdíme pouze v létě.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel je sice vedle hřbitova, ale z oken hotelu je vidět krásná krajina a kostel, takže prostředí nenarušuje pobyt v hotelu. Z žádného pokoje nejsou vidět náhrobky. A mimochodem...i přestože je tu hřbitov a rozpadlý pivovar, tak hotel nemůže za to, že je postaven v této lokalitě. Optimista vidí kostel...a negativní člověk pouze hřbitov. V tomto městečku sice nic není, ale dá je jet na různé výlety autem ( dle letáčků a prospektů které jsou u hotelové recepce. Okolí je moc pěkné a klidné a každý si tu může najít nějakou aktivitu či zábavu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Nám se týdenní pobyt moc líbil a proto přijedeme příští rok zase.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Barbora: recenze - 8. 10. 2017 0:38

recenze psaná, či sponzorovaná paní majitelkou? :) reagovat

Bobinka Veruš: Re: recenze - 12. 10. 2017 21:57

Rozhodně jsem za mou recenzi nedostala žádný dar či peníze!!!! je to pouze náš pocit a zkušenosti z ubytování v hotelu Arnika. Nám se v hotelu moc líbilo a rozhodně tam pojedeme zase. V tom případě nemusíte číst mou recenzi a najděte si více *** hvězdičkový hotel dle Vašich nároků :-) . Pěkný večer reagovat

Popelka: Re: recenze - 28. 1. 2018 18:25

Opravdu jste se koukala ze všech oken zda nejsou vidět náhrobky? Z našeho okna vidět byly a oceňuji pozůstalé. Celou noc svítilo na hřbitově hodně svíček :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání