Napsat recenzi

Jen pro otrlé

Recenze hotelu Penzion Rampušák *** (Česko - Královéhradecký kraj - Rokytnice v Orlických horách)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 920x
Recenze se líbila: 536 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt v tomto ubytovacím zařízení a stravování v přilehlé restauraci nedoporučuji vůbec nikomu. Je to více než smutný zážitek pro turisty 21. století, maximálně tak možná adrenalin pro retro vyznavače časů, kdy se sodovka podávala pouze ke kávě. Chcete-li si zkazit dovolenou nebo zážitek z návštěvy Zemské brány, pak vítejte.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Už první noc po příjezdu jsme čekali do ranního kuropění, až se ženich konečně rozloučí se svobodou a vypne repro-soustavu v místnosti, nad kterou přímo se nacházela naše ložnice. Druhou noc jsme si ani netroufli jít lehnout dříve, než zkončí oslava svatby, která se zde konala (ženil se číšník, který nás "obsluhoval") a trpělivě čekali, tentokrát naštěstí jen do půl třetí. Pokud čekáte omluvu nebo alespoň předchozí upozornění ze strany personálu, že se současně s Vaším pobytem koná na chatě svatba, pak jste na velikém omylu. Nikoho nezajímáte, natož aby se s Vámi někdo bavil či se dokonce omluvil.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Stravování zde je kapitolou samo o sobě. Nezájem obsluhujícího personálu o hosta je do nebe volající. Ráno po probuzení Vás totiž nečeká avizovaný švédský stůl a domácí křupavé rohlíčky, ale především starost sehnat někoho z obsluhujících, abyste do sebe vůbec mohli vpravit něco z té „široké“ nabídky lahůdek snídaňového menu za 75,-Kč/osobu. Pod švédským stolem si představte jahodový džem, který se sice jako džem tváří, chutná však jako obarvená želatina, plátky šunky a dřevorubecká porce tvrdého sýru. Pokud tedy seženete hrneček, misku nebo lžičku, můžete se pustit do jídla, máte-li však chuť, protože tato kombinace se pro velký úspěch opakuje den co den, týden co týden a možná i rok co rok. Přenesete-li se přes otrávený obličej číšníka, který se Vás ptá, kolik, že to přesně potřebujete ubrousků či talířků, můžete se začít směle těšit na večeři. O klasických českých hotových jídlech si můžete nechat jen zdát, v nabídce totiž převažují hranolky a smažená jídla, která si můžete koupit u kdejakého stánku a kvůli nimž jste se na dovolenou do hor rozhodně nevydali. Pokud si však objednáte večeři ihned po snídani, můžete se na nějakou tu českou laskominu přeci jenom těšit. Např. Svíčková na smetaně a sekaná s bramborem je k dispozici obden. Zarážející je však na celém mechanismu fakt, že ačkoliv máte placenou polopenzi, s jídlem na Vás nejenom, že nepamatují, nemůžete si ani žádné jiné jídlo koupit, protože prostě není. O neexistenci jídelního lístku ani nemluvě. Nezbude na vás dokonce ani nějaká ta polévka, která ač by rozumný člověk předpokládal, není součástí večeře při polopenzi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Za komentář stojí hlavně personál celé chaty a jejich arogantní nezájem o hosty. Pakliže jste si mysleli, že doba porevoluční přinesla v cestovním ruchu zájem podnikatelů o turisty, pak se na této chatě zastavil čas a Vaše návštěva Vás přenese do dob dávno minulých. Současný provozovatel je ostudou všech poctivých živnostníků a podnikatelů v cestovním ruchu.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Příroda nádherná, chata situovaná uprostřed lesů přímo nad Zemskou bránou. Snad se už brzy dočkáme a Orlická chata u Rampušáka přestane být šokujícím zážitkem návštěvníků Orlických hor.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Ještě nikdy se nám nestalo, abychom museli odjet z dovolené dříve díky otřesným zážitkům v ubytovacím, resp. stravovacím zařízení. Pochvalné recenze si píší sami provozovatelé a ty negativní nekompromisně mažou. Je to business založený na neochotě, lenosti a pokrytectví. Do Orlických hor se díky této Chatě dlouho nepodíváme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání