Napsat recenzi

hotel Máj

Recenze hotelu Hotel Máj *** (Česko - Královéhradecký kraj - Pec pod Sněžkou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 828x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

v pátek 19. 2. 2016 jsem se vrátil z Pece z hotelu Máj. Po přečtení recenzí, jsem mněl docela obavy, kam že to jedu a co mně tam čeká. Skutečnost byla docela příjemným překvapením. Na začátek je třeba si uvědomit, za jakým účelem do Pece jedete a jak jste moc nároční. Pokud jedete jako my na lyže, popř. pěší výlety po okolí a hotel máte pouze na přespání, pak za cenu 4.700,- pro dva na pět nocí s plnou penzí v top sezoně plně vyhovující, pokud jedete relaxovat do hotelového pokoje pak asi budete hrubě nespokojeni.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování docela ušlo, je zde docela vkusně rekonstruováné soc. zařízení, starší malá televize ( na recepci možno za vratnou zálohu půjčit dálkové ovládání, ale vzhledem k velikosti pokoje a pokud není člověk lempl, tak ani není potřeba). Celkem na oko uklizeno, utřený prach, ovšem nesmíte být štoura a dívat se do topení za skříň atd. tyto místa se uklízí asi 1x do roka. Okna taky asi dlouho hadr neviděli, ale na přespání a osušení věcí dobrý. Jediná opradu katastrofa jsou matrace, které asi pamatují Žižku když mněl obě oči, protože spolehlivě cítíte celý řošt pod nimi.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Na stravování jsme si nemohli stěžovat, snídaně: chléb, housky, máslo, tavený sýr, tři druhy salámů, dva druhy sýrů, vejce, 1x párky, marmelády, med, nějaké musli ( nejím, tak nemohu posoudit), jogurt, mléko, káva, čaj. Obědy nemohu soudit, brali jsme si balíček ( sušenka, jablko, houska, tavený sýr, namazaný chléb se salámem, pitíčko). Večeře jak s kvalitou tak s množstvím jsme byli spokojeni. Dvě hvězdy jsou za organizaci, kdy ráno neotevřeli jídelnu dříve jak v 8:00 takže fronta až na schody a u večeře musel člověk počítat s tím , že mu zabere tak necelou hodinku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál hotelu, kapitola sama pro sebe. Na úvod sice milá a příjemná paní recepční, avšak poněkud zmatená ( vzhledem k tomu, že se zaučovala se dá pochopit). Paní provozní jsem viděl pouze jednou při příjezdu, kdy jsem se jí vůbec dovolil zeptat na lyžárnu, čímž jsem jí asi tuze obtěžoval, jinak byla neviditelná, jední slovem slečna zralá na ránu. O jejích organizačních schopnostech bych si také dovolil zapochybovat, když je plně obsazený hotel, a v restouraci je na obsluhu i roznášení jídel pouze jediný číšník. Číšník, ačkoli se chlapec snažil, tak samozřejmně absolutně nestíhal a nedovedu si představit, že by mu přišel ještě někdo z ulice mimo ubytovaných, když už chtějí ušetřit za pracovní sílu, tak by paní provozní taky asi neupadli ručičky, kdyby v době obědů a hlavně večeří šla na plac roznášet.

Vybavení hotelu sice starší, ale to ničemu nevadí.

Ve sklepě vytápěná lyžárna, kde má každý pokoj svojí uzamykatelnou kóji na lyže a na boty.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

Vzhledem k tomu, jaká je letošní zima, tak byly sjezdovky dobře vysněžené a bohužel pouze po ránu i pěkně upravené. Po obědě už byly boule jak hrom, ale počasí nikdo neporučí. Příjemné je propojení Černé hory a Pece pomocí SkiTour ( jízda rolbou a na lyžích). Ceny permanentek jsou v top sezoně dle mého nehorázně natažené, asi páni zapomněli, že krkonoše nejsou v Aplách. Podobné je to i s cenami občerstvení u sjezdovek.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je v centru, což nám vyhovovalo. Kousek do obchodu, skibus staví hned za rohem, když je dostatek sněhu, dá se na lyžích dojet až k hotelu. V létě je to vhodná výchozí poloha na výlety po okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Shrnuto podtrženo, jak už jsem psal, pokud máte hotel jako základnu na přespání, tak se dá vřele doporučit, žádný luxus , ale ani žádná katastrofa. Za podobné peníze v Peci asi v sezoně nic lepšího nepořídíte. Pokud jste zvyklí na opravdu hotelové služby, připlaťte si a jeďte jinam.

Spíš něž hotel bych Máj nazval jako penzion, pokud už hotel tak 1*

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání