Napsat recenzi

hotel Máj

Recenze hotelu Hotel Máj *** (Česko - Královéhradecký kraj - Pec pod Sněžkou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2016
Přečteno: 599x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po předchozích přečtených recenzích jsme s přítelkyní moc nevěděli, co nás čeká. Vypadalo to, jako kdyby se v jejich psaní střídali zaměstnanci hotelu s pomlouvající konkurencí. Jedna bílá, druhá černá, takže jsme byli sami zvědavi, jaká bude skutečnost. A asi dle očekávání je někde uprostřed.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Jednoduše zařízený pokoj s vlastním sociálním zařízením, starší vybavení už mělo rozhodně něco za sebou. Od oken trochu táhlo, zapnuté topení si s tím však poradí. Uklizeno bylo, pokud jste zde především na přespání a nejste nijak nároční, bude vám to stačit.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně naprosto v pohodě, pečivo, chléb, několik druhů sýrů, salámů, džemy, müsli, zelenina, na střídačku buď vařená vejce nebo ohřívané párky, káva, čaj, džus. Najíte se dosyta. Obědy dvouchodové či obědový balíček sestavený ze snídaňové nabídky. Večeře jednochodové, za příplatek 35 Kč možno doobjednat polévku od oběda. Jídla nám chutnala, jen bych vytkl menší porce u večeří. Pokud jste velcí jedlíci, pravděpodobně se budete muset občas něčím "doťuknout".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

K dispozici vyhřívaná lyžárna, slevová karta hosta, při odjezdu Vám proplatí 120 Kč z účtenky ve wellness na osobu/voucher. Personál hotelu vcelku milý, snaží se, na druhou stranu i při plném obsazení hotelu je v restauraci jeden číšník, takže zákonitě nestíhá a musíte se smířit s delší dobou čekání na večeři či nápoje. Ubrusy v restauraci by neškodilo občas utřít či vyklepat, pravidelně jsme při večeři nacházeli ještě drobky od snídaně. Co je ale k nevíře, je vedoucí/provozní hotelu. Sice poměrně mladá a pohledná dívčina, ale ten přístup k hostům! Otrávenost, neochota a arogance z ní tryská plným proudem a ani se to nesnaží skrývat.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

V Peci je to prostě paráda, sice jsme tentokrát měli smůlu na počasí a sněhové podmínky, ale s tím my ani vlekaři nedokáží nic udělat.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Přímo u hlavní silnice v Peci, blízko do centra, vše během chvilky přístupné, skibus cca 100 metrů od hotelu. Někomu to bude vyhovovat, my máme naopak radši umístění v klidnější části, kde je více přírody. Takže proto toto hodnocení, které je ale čistě subjektivní.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Žádná sláva, ale ani propadák. Je nutné si uvědomit, že se jedná o snad nejlevnější hotel v Peci a tak je nutno k tomu i přistupovat. Za normální pultové ceny( cca 950 Kč za noc se snídaní) by sem jel snad jedině blázen či masochista. Při využití slevového voucheru, kdy i s parkováním a veškerými poplatky vás vyjde noc s plnou penzí mimo TOP sezonu za 300 Kč, jsme však úplně někde jinde. Vzhledem k ceně si myslím, že je to výborná nabídka a pokud nejste nijak nároční, jedete si sem hlavně zasportovat a pokochat přírodou, hotel máte jen na přespání a stravování a nějaké ty mouchy jste schopni odpustit - budete spokojeni. Za ty prachy - neber to:-) Pokud jste naopak navyklí na komfortnější ubytování a perfektní služby, radši si vyberte jiný hotel, za který si ale rozhodně připlatíte.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marcela: Přesně tak - 9. 2. 2016 2:59

Také jsme byli v hotelu Máj přes slevový portál a plná penze nás vyšla na 5 dní pro dva 4700kč. Tato recenze mi mluví z duše. Porce malé,takže přítel si vždy večer skočil do samky koupit rohlíky a paštiku. Jeden číšník na celý hotel, katastrofa absolutně nestíhal,ale prý za ty peníze mu to stojí. A paní provozní, strašné.Chování arogantní,sice chybu přizná,ale to je vše, nějaká kompenzace nepřichází v úvahu, vše je problém. No arogantní až hrůza. Vidím zde velký velký prostor pro zlepšení a to by stačilo jen málo a hotel by si určitě svojí klientelu udržel. S tímhle přístupem bohužel. ale na druhou stranu, pokud nejste nároční a očekáváte to,že si v Peci super zalyžujete, tak hotel Máj je na přespání a v uvozovkách "dostanu teplé jídlo", levné ubytování hlavně pro rodiny s dětmi. Jestli jste nenároční,tak hotel zkuste a uvidíte. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání