Napsat recenzi

Hodnocení

Recenze hotelu Hotel Horizont **** (Česko - Královéhradecký kraj - Pec pod Sněžkou)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2021
Přečteno: 101x
Recenze se líbila: 134 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Wellness je na tak velký hotel se 4 hvězdičkami a počet klientů moc malý. Navíc chybí řízení jeho využití. Každý si dělá co chce. Dostat se do sauny je problém, dostat se do vířivky je problém, dostat se k jedné dráze kuželek je problém, dostat se k jednomu "ping-pong" stolu je problém, atd. Přitom by stačilo užívání těchto stanovišť omezit časovým užitím. Recepční ve wellness centru by vydávala klíče například na hodinu pobytu. Pak by možná vyšlo wellness na většinu zájemců. Takto je wellness jen pro otrlé a známé, nebo kdo přijde dřív, ten dřív mele. Klíče od sauny jsou vydávány i mimo hlavní stanoviště (dolní bar u squash arény), nebo předávány u bazénu jiným osobám. Pak se stane, že je sauna obsazená a vy čekáte a čekáte, až se nedočkáte. Nikdo to nekontroluje. Co se týče stravy, tak byla bohatá, ale opakovala se stejná skladba každý den. Pochvalu si zaslouží mládenci v baru v 18. patře. Byli skvělí, milí a smekám klobouk před jejich profesionalitou. Na vstupní recepci milí lidé. Vše poradili, odpověděli na otázky. Čistota hotelu na vysoké úrovni. Obsluha milá (výjimkou nevrlá servírka) a čistotná. Mladí lidé v obsluze byli boží. Pokoj pro dvě osoby je moc malý, ale dá se v něm přežít. Vybavení bych vylepšil o talířek, hrníček na kávu, malou lednici, a základní příbor. Na WC bych uvítal nějakou "WC kuličku". Televizní signál se často blokoval. Chtělo by to vylepšit televizní příjem (možností je více). Wifi fungovala bez závad. Parkování vozidla u hotelu ke vší spokojenosti. Celkově hodnotím hotel víc než dobře. Co mě zarazilo, že zaplatíte za hotel, což není na 4 hvězdy málo, ale pak vám je oznámeno, že za parkování zaplatíte za každý den 100 Kč,- a poplatek pro město za dýchání ekologického vzduchu dalších 20,- Kč za den. Toto mohlo být uvedeno již v ceně. A buď si to člověk koupí, nebo nekoupí. Proč pořád nějaké skryté doplatky. Takže ceny jako 4 hvězdy, ale zbytek tak za tři hvězdy.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pro dvě osoby malý pokoj. Pořád jsme se o sebe otírali a byli jsme jeden druhému překážkou. Dvě velké cestovní tašky nemáte kam dát. Televize na pokoji přijatelná, ale signál se často ztrácí. Na pokoji chyběli talířek, příbor, hrníček na čaj - prostě chyběla základní výbava.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava množstvím bohatá, pestrá, chutná, ale každý den stejný výběr. Chtělo by to za dobu 5 dnů aspoň dva krát obměnit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotelové parkoviště zpoplatněno vedlejším příplatkem, o kterém se dozvíte až na recepci. Wellness malý pro celkový počet klientů na hotelu. Nestačí pro uspokojení ani třetiny klientů. Měl by hotel do budoucna trošku zapřemýšlet a vytvořit systém pro dostupný pro všechny klienty. Podrobnosti jsem napsal v úvodu. Služby pestré, ale opět jen pro pár lidí. Personál hotelu čistotný, příjemný, milý, na profesionální úrovní. Baristé skvělí, vysoká profesionalita a úslužnost. Všechna čest pro ně.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Čisté, příjemné. Mnoho informací. Parkoviště dostačující.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Dobrý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání