Napsat recenzi

Názor

Recenze hotelu Hotel Anna Marie (Česko - Královéhradecký kraj - Lázně Bělohrad)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 385x
Recenze se líbila: 285 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

V hotelu Anna Marie,opravdu nádherné ubytování,nová koupelna.Vynikající recepční,skvělá a úžasná pokojská,moje povlečení sundala a ihned měnila i za malý flíček od dítěte(čoko,nebo sladkost)denně vysávali ,maximální ochota i od údržbáře.Sestřičky na procedůrách velmi milé,ochotné i usměvavé.Strava v hotelu grand průměrná,špagety bohužel neumí,rozvařená rajčata,kyselé,prostě některá jídla se nepovedou.Pokud si náhodou chcete načepovat mošt pro dítě-ihned dostanete seřváno,že to je jen pro samoplátce,nikoli pro lázenské hosty přes pojištovnu.Rozdíl v této stravě značný,i když nechápu proč-když pojištovna vše uhradí, jako zminovaný host samoplátce.Celkově bych raději volila jiné lázně,s bohatším výběrem stravy.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

vynikající-hote lAnna Marie

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Průměrná,rozdíly ve stravě u samoplátců a pacientů přes pojištovnu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vynikající,vše,lednička,televize,výborná pokojská.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hezké,ale ve městě je to hezčí.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dalo se díky supr ubytování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

mm: kolik kdo plati - 14. 11. 2019 10:43

recenze je zajimava, ale urcite samoplatce plati vic nez pojistovna ,ktera posila kvantitu lidi.Podobne v hotelu nemate tak nizkou cenu jako cestovni kancelar.Kdyz usetrite vy tak si kupte mimo Hotel laskominky reagovat

Evík: Re: kolik kdo plati - 15. 11. 2019 6:44

Děkuji za názor s laskominami,ty jsme opravdu měli,spíš se jedná o pestrost stravy,.V hotelu se nenabízí bílá káva,nebo kakao.Pro děti v lázenském domě to mají denně,pokud jste s dítětem v hotelu Grand,musíte se spokojit s jinou nabízenou stravou.Bohužel na některá nepovedená jídla si stěžovali i jiní hosté,při potkávání na dlouhých chodbách k jídelnám s přáním dobré chutě,vždy vznesli,připomínku,která odpovídala skutečnosti.prostě ty špagety se jíst nedaly,rozvařená a kyselá rajčata,nevkusné i nechutné.Některá jídla výborná,ale množství malé" omáčky nebylo dostačující ke 4 knedlíkům "Jinak dobrý,celkově ucházející. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání