Napsat recenzi

lepší ubytovna

Recenze hotelu Hotel Prostřední Mlýn *** (Česko - Královéhradecký kraj - Jičín)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 412x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Z nabízených www stránek ,,tzv.,,hotelu,, jsem si myslel,že přijedu do opravdového ráje v čechách- český ráj jak je napsáno v uvítání na www. Přes krkolomnou příjezdovou cestu nás uvítal pán ve špinavém oděvu s tím že je správce u toho mu asistoval asi kolega v brýlých který budil dojem itala bez práce.Pak následovala recepce s poněkud roztržitým vedoucím a následoval šok v podobě obsluhujícího -měl jsem dojem,že jsem pánském klubu,děvčata byla však pěkná a interiér hospody také.Následovalo ubytování v podobě nechutného smradu v chodbách ale i na pokoji.Pokoj vypadal jak z 80 let,nešel internet a o televizi jsem se nepokoušel.Pokoj byl uklizený ale myslím si,že v rámci možností.

Toalety čisté,sprcha také, hadice však těžce opotřebovaná.Pokojské či uklízečky mimochodem asi z východu byli slušné a ihned nám odstranily drobné chyby.To se nedá však říci o panu správci.Nesvítilo světlo v koupelně a přišel nám vyměnit žárovku s tím,že je muzikant a máme přijít na bar.Měli jsme zaplacenou polopenzi-večeře byla chutná spíše domácí ,jako od tety.Snídaně trošku chudší než je nabízeno chyběla nám zelenina.

Bazén v zanedbaném areálu byl špinavý,zelený a páchl.Pro děti je vše rozpadlé,shnilé a pískoviště páchne po výkalech.Na dotaz jak je to vše možné mě bylo zděleno:nejsme majitelé pouze to máme v pronájmu.

Pan nájemce tohoto chabého zařízení je, asi také, chabého rozumu,že to vůbec provozuje.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Vybavení 80 léta,nesvítila lampa v koupelně,povlečení bylo jak použité,jinak čisto,

po celý pobyt byl zápach ze žumpy

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně dostačující,bylo však málo zeleniny,večeře výběr ze tří druhů,porce velké a vše chutné.To vše v rámci polopenze.

Jídelní lístek-nehorázné ceny

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení je na úrovni 80 let je to jak retro barák za 1.300,-kč za noc, to už je jen v KLDR

Personál byl ochotný, ale nemohl a ani nemůže zachránit úpadek tohoto zařízení

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,1/5)

Nic

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Přes místní pilu plné vůni dřeva,tichosti rána a zpěvu ptáků je to ráj.Bohužel se pak probudíte do zápachu ze žumpy, zkažené vody v bazénu a plesnivé sauny.Okolí hotelu se snaží udržovat večer námi obtěžovaný správce jménem ,,PEPA,,

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nedoporučuji za nabízenou cenu,lepší ubytovna

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání