Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Hotel Alba (Česko - Královéhradecký kraj - Deštné v Orlických horách)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 155x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den, jak již je zmíněno v jiných recenzích, nikdy jsem se nesetkala s takovou neochotou personálu, jako tady, nechci házet všechny do jednoho pytle, ne vše bylo v nepořádku, ale bohužel neznám jmenovitě osoby a tím pádem musím napsat kritiku na celý hotel (personál). Byli jsme víc jako 70 členná skupina, chápu, že není jednoduché obsloužit tolik lidí, ale pokud hotel není přizpůsoben na tolik lidí, nemá si je brát. Byli jsme zde ubytovaní tři noci, pokoje čisté, bohužel peřiny a polštáře tenké, tedy spíš jen deky, ale to se dá vše přežít, otřesný byl přístup personálu restaurace. To, že neměli dostatečnou kapacitu míst a nedokázali si to rozvrhnout na více etap. způsobovalo, to, že někteří , kteří se nevměstnali ke stolu, kde nás sedělo 12 namačkaných jak sardinky. Slečna, která nás obsluhovala, vypadala. že jí očividně obtěžujeme, že tam vůbec jsme. Vůbec nepochopím, proč si majitel hotelu, nezjistí jaké má zaměstnance a tím sám sebe poškozuje. Po večeři, která trvala dvě hodiny, na to, že jsme měli hotovku, to bylo něco nepředstavitelného. Slečna chodila úplně nepřítomně, nepamatovala si kdo si co objedná, chodila po prázdnu i když stoly překypovaly špinavým nádobím. Kdyby se u toho alespoň snažila tvářit příjemně a přítomným se omluvila, ale úsměv vyloudila až do ní naši chlapi vnutili několik panáků a byla úplně opilá. Slovo prosím nebo děkuji u ní neexistovalo, natož dobrou chuť. Ale to nebyl konec příběhu, který mě pohoršil natolik, že jej musím zveřejnit. Jako zájezd jsme měli naplánované určité aktivity, které nešly časově nějak ovlivnit, nicméně jsme na hotel volali, že budeme mít zpoždění a ke všemu byla na cestě zpět kolona, ve které jsme se ještě víc zpozdili. Byli jsme zmoklí a dva kolegové se bohužel vyklopili na loďce a tím pádem jim byla zima, při příjezdu se opravdu museli jít ohřát do sprchy a na večeři přišli s desetiminutovým zpožděním. Servírka jim sdělila, že žádné jídlo nedostanou, i když jej měli objednané. Podotýkám, že restaurace byla ještě otevřená a jejich porce byly objednané, po půl hodinovém jednání našeho vedoucího zájezdu s paní vedoucí, servírka donesla kolegům polévku a zároveň druhé jídlo, aniž by řekla prosím a dobrou chuť. Po ochutnání polévky zjistili, že je úplně studená, ale úplně a po požádání o ohřátí jim sdělila, že to paní vedoucí zakázala. Nepochopím proč se v dnešní době může něco podobného stát, rozum mi to nebere a jsem z toho strašně zklamaná. Nepochopím, místo vyjednávání a půlhodinové debaty, která následovala a stejně jim polévku neohřáli, co by to personálu udělalo, udělat lidi spokojenými, že jim vyšli vstříc a rádi by se třeba na hotel vrátili, nebo doporučili známým, ale tím to jim neotrávili celý večer. Vím je to jen o lidech, ale takoví lidi opravdu do pohostinství nepatří a pokud nejsou majitelé hotelu, tak bohužel jim škodí. Opravdu už nikdy bych tento hotel nenavštívila a nikdy jsem se s ničím podobným nesetkala.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

čisté

Strava a stravování  průměrně (3/5)

ušlo to

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Nechápu, jak někdo může takto přistupovat k hostům

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Restaurace celkový dojem úplně přebila

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání