Napsat recenzi

Rozhořčení

Recenze hotelu Hotel Praha *** (Česko - Královéhradecký kraj - Broumov)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 260x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší zážitek z ubytování. S přítele jsme zvyklí jezdit do kempů nebo spát ve stanu, tedy nemáme nijak vysoké nároky, ale tento hotel nás zklamal už před příjezdem. Volala jsem den předem, abych si ověřila rezervaci a s dotazem, jestli jsou k dispozici na pokoji ručníky. Mluvila jsem přímo s majitelem. Choval se arogantně a odpověděl mi v podstatě, že jsem blbá, a jak se vůbec můžu ptát na takový věci. Rezervaci mi potvrdili a ručník je samozřejmost, mají tam prý všechno.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Když jsme dorazili, ručníky byly jediné, co na pokojích bylo. Pokoj byl strohý, bez vybavení. Přímo do okna svítila lampa z ulice, která i přes zatažené žaluzie budila ze spánku. Na hostech šetří, jak můžou, toaletní papír spíše připomínal šmirgl papír, ani za mýdlo na ruce se majitelům nechce utrácet.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Ve stejném módu to pokračovalo na večeři. Bufet bez možnosti výběru hlavního chodu, bez nápojů a navíc bylo bez chuti. Přijde mi, že pak pojem bufet ztrácí na významu... Jediným pozitivem na bufetu bylo, že si mohl člověk nandat podle libosti, což asi ocení jedlíci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Nejhorší na všem pak bylo chování některých lidí. S majitelem jsem měla tu čest se shledat znovu druhý den, Recepční nám dovolila parkovat na místě majitele s tím, že on má auto v servisu, tedy zde o víkendu parkovat nebude. Po celodenním výletě jsme dorazili zpět a auto majitele stálo na parkovacím místě, proto partner jel na recepci, aby se zeptal, kde může zaparkovat. Majitel mezitím přišel a povýšeným, arogantním hlasem oznámil, že mu nemáme, co stát na místě. Klidně jsem mu vysvětlila situaci a on jen hnusně odvětil, že teď odjíždí, ale nechce nás na jeho místě vidět. Jeho chování mne opravdu rozčílilo, ale nechtěla jsem si kazit den. Dorazil mne následující den personál. Byl to den odjezdu a my ještě spali, v půl deváté ráno k nám do pokoje vletěla pokojská s tím, že si u nás nechá prádlo. Byla jsem v hodně hotelech a také jsem kdysi jako letní brigádu dělala pokojskou, ale ani jako host, ani jako pokojská jsem si nedokázala představit, že takové nevychovanosti je někdo schopný.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Pokud pominu hotel samotný, v okolí jsou hezká místa. Najdete zde skály, vyhlídky, zámky, kláštery aj. Za zmínku stojí i park v Broumově, který je určitě příjemný na krátkou večerní procházku po večeři. Vypadá nově a udržovaně.

Doporučuji si i zajet na jídlo do jedné malé chatky, kde prodávají čerstvé ryby a grilují čerstvého pstruha. Pro ty, kteří nefandí rybám, mají domácí klobásu. Mají krásné posezení u rybníka. Obsluha příjemná a vstřícná, to samé platí o cenách.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Kdyby šlo pouze o nedostatky v ubytování a stravě, přimhouřím oči vzhledem k tomu, že jsme dostali tento pobyt jako dárek, ale chování majitele a pokojských bylo naprosto odzbrojující a naštvalo mne ze všeho nejvíc. Kdybychom si ubytování platili, vyjednala bych si vrácení peněz. Nikdy jsem neodjížděla z ubytování tak rozhořčena.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání