Napsat recenzi

Nepotěší, neurazí....

Recenze hotelu Hotel Praha *** (Česko - Královéhradecký kraj - Broumov)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 392x
Recenze se líbila: 646 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel se nachází v hezkém místě na náměstí, jde o jednu z nejstarších budov ve městě, takže je zajímavý i svou historií. Náměstíčko hezké, malebné. Tímto slova chvály končí. Personál pravděpodobně pamatuje časy tohoto hotelu v době socialismu a i se tak chová a služby jsou na stejné socialistické úrovni. Obrovská škoda....pro tak hezký hotel.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotel se nachází v hezkém místě na náměstí, jde o jednu z nejstarších budov ve městě, takže je zajímavý i svou historií. Interiér hotelu je sice v přízemí typický socialistický-i když snaha o modernizaci tu je-výtah....část interiéru atd..Vnitřek je ale zrekonstruovaný moc hezky. To se nám líbilo. Pokoj jsme měli velký, prostorný-zamluvený s dostatečným předstihem, ale měli jsme objednané navíc další služby a ty jsme zjistili, že chybí...recepční po asi půl hodině tento problém vyřešila, ovšem s hromadou hloupých řečí. Takže jsme si od prvního dne připadali jako obtížný hmyz, který narušil jejich klídeček....

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava byla úžasná, na tu si skutečně stěžovat nemůžeme. Ale my jsme velmi vděční strávníci, sníme téměř vše. Snídaně sice poněkud skromnější, džus se prodává-nepodává. To jsme viděli poprvé a dost nás to překvapilo...Nicméně ze snídaňového menu se vybrat dalo a večeře byly bez problémů-velké porce a chutné. Chválíme...!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení bylo taky poměrně skromnější, ale my jsme nejen vděční strávníci, ale i vděční za přespání v příjemné posteli. Postele hezké, matrace super (Tropico) to se spalo...Koupelna velmi skromná, ale stačila-věci nebylo kde odložit, ale poradili jsme si....Vše bylo OK až na katastrofální personál...Uklízečka to s úklidem rozhodně nepřeháněla...tragédie. Na 7 dnů jen dvě miniaturní mydýlka na ruce pro celou rodinu....!!! Když jsme žádali o další, dostalo se nám odpovědi, že to už nějak vydržíme. Ručníky za celou dobu neměnily, ale na začátku pobytu jsme jich dostaly dost, tak jsme si s nimi nějak vystačily. Pokoj za celých 7 dnů nikdo nevytřel...!!!! Jediné co uklízečka udělala-setřela v koupelně a ustlala postele-nic víc. Někdy ani to ne...

Recepční-převládaly u nás pocity obtížného hmyzu....Hned po příjezdu nám přidělili pokoj a dali kartu k němu, tím to ale skončilo. Žádné další informace, jen na recepci nám dali k přečtení nějaký papír, kdy jsou snídaně, kdy večeře atd. Když jsme chtěli tento provozní řád na pokoj, recepční nám sdělila, že jich mají málo....!!! Měly i své světlé chvilky, ale těch mnoho nebylo. Snažily se usmívat sem tam, ale upřímnost v tom nebyla a u snídani jsme několikrát zaslechli, jak probírali hosty...kdo jaký je apod....dost neprofesionální...

Služby-recepce otevřena jen v určitou dobu a zbytek máte smůlu. Internet-tragédie...!!!!!!!! To jsme viděli poprvé....Jednak Net není v ceně...až ho zaplatíte, zjistíte, že to byla chyba....protože připojení ať už přes kabel nebo přes Wi-Fi je tak slabé, že neustále vypadává. Parkování-další tragédie...!!!! Vlastní ubytovací kapacita je naprosto nedostačující, takže musíte parkovat na náměstí a doufat, že večer seženete flek někde poblíž hotelu-obojí je pochopitelně placené, jak jinak....

Jednou jsme byli svědky toho, že některým hostům se v pokoji v noci rozbrečelo malé dítě. Bohužel je vše slyšet-tenké zdi...takže po asi 10 min. brečení někteří ostatní hosté začali dost nepříjemné vyvádět a bouchat kde čím pravděpodobně na dveře jejich pokoje, tím ale probudili i zbytek hostů....Určitě hotel nedoporučuji rodinám s malými dětmi-tohle byl dost stresující zážitek...!!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu je naprosto úžasné, okouzlující...ať už klášter nebo příroda....I samotný hotel je moc hezký, ale personál je velká tragédie. Náměstíčko malebné...park krásný, okolí moc příjemné. Po večeři je určitě kam vyrazit na procházku. Obchody zavírají velmi brzy-jediné co funguje večer je cukrárna na náměstí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel hezký, okolí velmi turisticky atraktivní, bohužel personál hotelu žije stále v socialismu-velká neochota a nevstřícnost. Služby na nízké úrovni a za vše v hotelu platíte-za dnes už samozřejmé věci jako je Internet, parkování, džus a další příplatky jsou za sezónu atd....O těch se ale dozvídáte až po příjezdu...bohužel. Chybí absence dnes už velmi častého dětského koutku....Jediné co tu najdete pro dítě jsou dvě jídelní židličky. Loni jsme byli za tyhle peníze ubytovaní v 4 hvězdičkovém hotelu s daleko lepšími službami a ochotnějším personálem v daleko atraktivnější lokalitě.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lada Lípová: Recenze mimo mísu - 10. 11. 2013 10:16

V hotelu jsme strávili víkend a odjížděli velice spokojeni. Bylo o nás výborně postaráno. Velice pěkný a čistý hotel odpovídá své kategorii a má neuvěřitelné genius loci. Skvělá kuchyně. U bufetu si každý dá podle libosti. Nic podobného jsem v Čechách nezažila. Vše fungovalo bez problémů. O auto se nemusíte bát, parkoviště hlídají kamery. Majitelé jsou velice vstřícní a poradí kam na výlet. A že je opravdu kam jezdit. Reakce lidí na tomto serveru vůbec nechápu. Jsou asi z jiné planety. Pokoje a služby za komunizmu znám velice dobře- cimra s umyvadlem, se studenou vodou, společné záchody a koupelna na patře. Hotel vřele doporučuji. P.S. A ten domácí chleba k snídani to jste nezažili. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání