Napsat recenzi

Nějak nechápu ostatní recenze

Recenze hotelu Hotel Praha *** (Česko - Královéhradecký kraj - Broumov)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 221x
Recenze se líbila: 494 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Jeli jsme do tohoto hotelu po přečtení recenzí s velkými obavami, ale již při pohledu z náměstí, jsme zapochybovali o recenzích. Při otevření pokoje z nás strach opadl. Nový nábytek,všude čisto, vše vonělo čistotou. A nový výtah, žádné do třetího patra táhnout kufry po schodech nebo jet výtahem,o kterém nevíte, zda se vůbec rozjede. Paráda!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Velmi pěkné čisté, celý hotel je zrekonstruovaný, televize tedy starší typ ale dostatečný,přece se tam nejedu dívat na televizi.V okně byla žaluzie, která byla porouchaná, ale při troše šikovnosti se povedla naklonit jak jsme potřebovali.Někdo si ale v recepci stěžoval, že na pokoji nemají okno, že mají jen jakousi střílnu, tak chtěli pokoj vyměnit.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Ráno bufet, trochu chybí tmavé pečivo.Jinak výběr obvyklý, každý si najde to své.Za to byl úžasný domácí bílý kváskový chléb. Ty patičky byly skvostné. Večeře byly teplé,/někde jsem tu četla studené,okoralé- za týden co jsme pobyli, nic takového nebylo/ nandat jsme si mohli kolik chceme..žádný problém! A samoobslužná zmrzlina. Dobrá.Trochu neohrabaný a nemluvný je klučina, co dělá snad číšníka, sbírá nádobí, roznáší pití, jednou všechno vylil někomu na stůl a do klína...ale to se může stát komukoliv.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

I jsem tady četla neochota v recepci. Nemáme tu zkušenost. Ono je to taky o tom, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. My jsme narazili jen na samé ochotné lidi. I jsme slyšeli, že lidi měnili pokoje, i tam jim v klidu vyšli vstříc. Vše se snaží řešit.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Náměstí v Broumově je krásné, čisté,udržované, nikde nevidíte žádné hádající se Romy, jak tady také někdo píše. Opravuje se tam fontána, je vidět, že se snaží. A širší okolí nemá cenu ani rozebírat.Prostě nádhera, skály, zámky, vždyť jsme tam také kvůli tomu jeli.Na náměstí je cukrárna,sice otevřená do pozdějších hodin, ale vybavení je chudší,skromné, i nabídka, za to pan majitel je velmi ochotný snést vám modré z nebe, ale moc toho nabídnout nemůže.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nám se pobyt velmi líbil, rozhodně nevěřte všemu, co se tady píše, nevíte, kdo to píše, kdo má jakou povahu, a o tom to je!! Hotel plně odpovídá třem hvězdičkám se vším všudy. Nemůžeme si na nic postěžovat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

lojza: Tento server by měli zakázat - 30. 5. 2015 8:44

Tento server slouží ve většině případů nemocným lidem napadeným závistí k uvolnění , víceméně je k ničemu a český člověk by měl mít zákaz sem psát . Většina negativních komentářů pochází od sociálně slabších lidí ,kteří si hrajou na všeználky, tvz navoňená bída, jednou někam vyjedou a potom jen kritizují . reagovat

Jiří: Re: Tento server by měli zakázat - 30. 5. 2015 9:47

máte zcela plnou pravdu..sociálně slabší jsou plný závisti, ale už nevidí,jak se majitelé nadřeli, co je to stojí úsilí den co den, bez volna od rána do noci vést takový hotel..o penězích ani nemluvě.vždyť ta rekonstrukce musela stát spoustu peněz. Jenže všichni máme stejné možnosti...tak jen do toho!! každý si to může zkusit.vím,o čem mluvím. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání