Napsat recenzi

jen pro velmi nenáročné

Recenze hotelu Hotel Praha *** (Česko - Královéhradecký kraj - Broumov)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 227x
Recenze se líbila: 552 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Praha v Broumově mohu doporučit jen velmi nenáročné klientele. Třem hvězdičkám určitě neodpovídá, interiér starý, neudržovaný. Co se týká čistoty, uklizeno je jen na povrchu, například v rozích místností už je špína a pavučiny, vana příšerná. Přístup personálu familiérní, místy vyloženě nepříjemný. Hotel si účtuje poplatky a doplatky za všechno (parkování, poplatky obci, nějaký příplatek za pobyt v prázdninových měsících...). Strava je kapitola sama o sobě.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Byli jsme ubytovaní v dvoulůžkovém pokoji se třemi přistýlkami a velmi dlouhou chodbou vedoucí do koupelny. Pokoj byl pro nás dva s přítelem zbytečně veliký, ale to ničemu nevadí. Čistota na pováženou, všude byla vidět nápadná snaha ušetřit každou korunu (neopravená vana, jednovrstvý toaletní papír, neměnění ručníků...)

Hned po příjezdu jsme dostali papír formátu A4 s pokyny, jak se chovat a nechovat...namátkou například vyhrožování dodatečným poplatkem za větší znečištění ručníků od make-upu a podobně. Dále nám byly zabaveny občanky a vydány až při placení poplatků, přičemž o poplatku za letní měsíce není nikde ani zmíňka. Paní recepční údaje z občanek během zapisování čte nahlas, takže každý procházející může slyšet vaši adresu, datum narození....

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strana byla opravdu kuriózní. Inzerovaná 4 chodové menu je ve skutečnosti poměrně značně nepříjemné stání v radě a čekání na příděl jednoho hotového jídla s polévkou. Jídla jsou tučná, nezdravá a těžká, pokud trošku řešíte stravu, určitě nic pro vás. K tomu dostupný zeleninový bar a zmrzlinový pult, toto představuje zbylé dva chody. Prostředí jak ve školní jídelně. Jídlo si sami donesete, nápoje platíte.

Snídaně moc bohaté nejsou, kromě toho neustále něco dochází, první den jsem si chtěla dát jogurt a nemohla, protože už došel, druhý den jsme čekali na chleba. Kolem pobíhají a jako doma se chovají zřejmě majitelé hotelu...jezdí kolem vás s vozíkem plným špinavého nádobí, baví se o tom, jak "si můžou dát rohlíky místo toto" a tak dále... Myslím, že pro představu už stačilo :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

viz jiné body recenze

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Lze doporučit jen lidem, kteří nejsou nároční a záleží jim hlavně na množství, ne na kvalitě a nevyhledávají příjemné prostředí k jídlu a odpočinku. Romantický pobyt rozhodně NE.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 120 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání