Jak v závodní kuchyni
Recenze hotelu Hotel Praha *** (Česko - Královéhradecký kraj - Broumov)
Stravování na úrovni závodní chuchyně 50.let - vše si přnes sám, uvař si vejce, obsluž se sám. Kontrolují spotřebu pečiva, zda si zákazník nebere "nad normu", málem kontrolují i kabelky, zda neodnášíte nedejbože jablko od snídaně. Při večeři fronta s talířem v ruce, kde vám zaměstnanec kydne nějakou potravu a k tomu celý týden stejná syrová zelenina.
Ubytování
V koupelně tma, žárovky téměř nesvítí. Pod postelemi se asi vůbec neuklízí - v červnu pavučiny od zimy - a to mají všude jen dlažbu. Neútulné, malé pokoje , skříně buď nejdou zavřít nebo se zas stále otevírají atd. Záclony zde nemají, takže je všude vidět. Alespoň vynášejí denně koš, i když je tam jen 1 papírek. Po večeři je hotel opuštěny, pokud máte nějaký problém, nikoho se nedovoláte.
Strava a stravování
Pití poměrně drahé, neberou kartu, takže jste nuceni si vybírat z bankomatu.
Vybavení, služby a personál hotelu
Nic moc
Okolí hotelu
Celkový dojem
Šetří se zde prakticky na všem. Člověk si zde připadá ne jako vítaný host ale jako obtěžující návštěvník. Možná by se majitelé měli věnovat jiné činnosti než pohostinství - to je totiž od slova pohostinnost.
z 126 recenzentů
Tato recenze není ověřena a je čistě osobním názorem jejího autora. Server Recenze.cz ani jeho provozovatel nemůže ověřit, jestli autor hodnocený hotel skutečně navštívil a nenese tak žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost uvedených informací.