Napsat recenzi

Dle toho co jsem zde četl příjemné překvapení

Recenze hotelu Hotel Praha *** (Česko - Královéhradecký kraj - Broumov)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 276x
Recenze se líbila: 676 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 3

Po přečtení umístěných recenzí jsem měl trošku obavy, ale jak je zvykem, kladné recenze se nepíší :-) Nicméně hotel má ještě prostor ke zlepšování. Např. mne překvapilo, že nikdo nechtěl zpětnou vazbu o spokojenosti ubytování. Trochu mne rozladilo, že doplatky jsem nemohl platit na konci pobytu kartou, stejně jako útratu za jednotlivé dny kumulativně na konci pobytu. Nesnáším placení hotovostí. Ale to třeba přijde časem. Velké překvapení bylo, když jsme si po návratu z tůry chtěli dát jídlo - pizzu - která tvoří půlku jídelníčku. Po třetí hodině odpoledne nám bylo oznámeno, že pizza nebude, neboť se v pecích vaří něco jiného. Prostoru, kde se najíst v okolí do 100 metrů je více než dost, takže není nutné trvat na skutečnosti, že chcete své peníze utratit právě v hotelu, kde jste ubytovaní. I ostatní podnikatelé rádi přijmou vaše peníze.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

2 dospělí a 2 děti, pokoj naprostá spokojenost. Koupelna obrovská, denně vytřeno, koš vynesený. Jenom wi-fi je slabší (u nás konkrétně nejsilnější v koupelně), ale v recepci a na terase je to lepší.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jak jsem psal v úvodu, docela bych rád byl muškou a viděl snídani u těch co si stěžují. Např., že k snídani byla jenom rajčata - osobně nejím zeleninu ke snídani - není to zdravé - se snídaní spokojenost a chleba je fakt dobrý. Jediné doporučení - zamyslet se nad tím jestli nedávat i nějaké pití - voda se sirupem .... je možnost koupit si džus 2deci za 10 kč. Mě osobně stačí káva a čaj. Chvála za kakao, které chutnalo dětem. Doporučení, aktualizovat jídelníček - v tuto dobu nevaříme to a to - pak to bude o.k. Pokud dopředu vím, že od tří se nevaří, tak to strávím lépe, než když si přečtu nabídku, vyberu si a pak se dozvím že mám smůlu. A ještě bych se přimlouval, aby bylo možné míchané nápoje servírovat i na večeři - manželka miluje Piňacoladu a nemohla si ji dát k večeři, ale až v restauraci (důvodu nerozumím).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Zesílit wi-fi, opravdu je velmi slabá na pokojích směrem na hotelové parkoviště. Umožnit platit kartou při odchodu z hotelu a ne hledat každý den peněženku. Personál má jedničku. Všichni byli prima a dělali co majitel dovolil :-)

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je na náměstí, vřele doporučuji vyjít si do okolí a do přilehlých uliček.Tomu se opravdu říká regionální turistika, nejenom, že se seznámíte s místním pivem - aktuálně se v hotelu čepuje Budvar (nesnášním ho, ale za to hotel nemůže) - takže v okolí máte možnost místního Opata, náchodského Přimátora, nefiltovaný Gambrinus ..... Pokud chcete lidovou cenu za točené pivo, jděte do okolí a také poznáte místní folklór a obyvatelstvo.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nemám podstatné výtky, krom předraženého Budvaru, slabé wi-fi na pokoji, neznalosti kdy mě co uvaří a nemožnosti platit vše až na konec, nemám výtek. Jídlo bylo dobré, spaní také a to je to o co tu jde. Prostor pro zlepšování stále existuje. Okolí je krásné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 120 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: hotel praha - 4. 9. 2012 7:56

Dobrý den,kladné recenze píši velice ráda,naposledy jsem napsala na hotel Vyhlídka Luhačovice.,k tomuto hotelu Praha můžu bohužel napsát jenom samá negativa .-je mi líto, reagovat

Mgr.Jiřina Stupková: Hodnocení týdne pro seniory 2.3.-9.3.2013 - 13. 3. 2013 10:53

Činím tak velmi nerada,ale protože mám od návštěvy tohoto hotelu pocit na zvracení a odpor k vajíčkům i hranolkům,musím svůj názor napsat i ostatním,kteří se na tento pobyt chystají.Zaplatily jsme si s maminkou - 85 letou lékařkou tento welnes,abychom se měly dobře :),ale porce jídla ke snídani i k večeři odpovídaly porcím dětí 1.stupně ZŠ.Obě dohromady jsme dostaly kousíček másla,1 džem -každá a bílý jogurt za 4.50,-,pokud jsme s ijej objednaly...Ovocná miska obsahovala cca 7 Dg nakrájených jablek ve šlupce,kosíček kivi a pomeranče.V míchaných vajíčkách,které nazvali lečem mi něco skřípalo mezi zubama...Sáhla jsem do pusy,ač to dáma nedělá - a vytáhla drátek délky 4 cm !!! Číšník jej odnesl do kuchyně a řekl mi, že kuchař jen umýval pánev drátěnkou- to je přece normální ! Poslední večeře v pátek před odjezdem domů byla ještě větším překvapením ! K 5Dg porci asa po čínsku se objevily uvařené,měkké hranolky polité vodou s jakousi napodobeninou sosu !!! Něco tak otřesného jsem ještě nejedla.Zvracela jsem a můj spolustolovník měl další zdravotní problémy...To,že mi 2x letěla kolem hlavy dlaždice z neuklizených balkonů a málem mi rozsekla hlavu bych také neměla opomenout napsat.Ještě že nade mnou Pánbůh drží ochranu :) Varuji vás,lidé,jeďte raději na Fontánu nebo do LItovelu,kam jsme jezdily dříve.Dostanete tam k snídani švédské stoly a k večeři zeleninové saláty ! Tady v hotelu Praha zhubnete jako my ...Za týden 2 kg,a to jsme si chodily kupovat do protějších Potravin jídlo ! Obědy v hotelu Litovel za 59,- Kč byly výborné a porce 1x větší než v hotelu Praha,kde chtěli za oběd 110,- Kč !!! Styďte se,paní majitelko...Ale abych jen nehaněla,chválím rehabilitační pracovníky,kteří byli úžasně milí a dochvilní,pečovali o naše záda i ruce dobře.. reagovat

Jára: Hotel Praha Luhačovice - 4. 9. 2013 1:47

Klady: Snad jedině personál. Jídlo bylo chutné. Pan vrchní ochotný. Zápory: Špína. Pavučiny visící ze stropu v pokoji. Prach na poličce s tv byl utřen jen před televizí. Polička pod tv a vedle tv zaprášená. V rozích poliček nad postelemi rovněž prach. Židle 30 let staré odrbané, vylézá molitan ze sedáku. Stoletý prach na příčkách noh židlí pod sedákem. Při zvednutí skleniček z tácku byly obě k tácku přilepené. Loupající se omítka v pokoji. Praskliny na zdi. Voda v bazénu studená. Hygiena na lehátkách masáže katastrofa, při masáži si klient lehne na již použité prádlo, o jednorázový ubrousek aspoň pod hlavu si musí sám požádat. Lehátko na parafínu totéž, tam byly ponechány použité papírové ubrousky po předchozích klientech. Shrnutí: Docela hnus. Žádná kontrola pokojů ze strany majitelů. Zvenku a na chodbě vypadá budova pěkně. Kavárna je lákající. Bohužel jen do 20.00 hodin!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání