Napsat recenzi

spokojenost

Recenze hotelu ZÁmeckÝ Hotel Mostov (Česko - Karlovarský kraj - Odrava)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 65x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

na zámku jsme byli v červnu s přítelem po přečetení recenzí jsem měla hrůzu kam to jedeme.Vubec se mi tam nechtělo.Při příjezdu a ubytováním jsem byla mile překvapená recepční milá ochotná. Okolí zámku udržované tráva posekaná.drobet teda opadaná omítka ale není se čemu divit přece jen zámek není zadná novostavba.mě osobně opadaná omítka nevadí jako některým zde z recenzí.Služby personálu vynikající přítel má žlučníkovou dietu a stačilo se domluvit a připravovali jídlo extra pro něho a jestě se chodili ptát zda muže toto a toto.Jediné co se dá vytknout je uklid pokojů přislo mi že uklízečka sice uklizí pokoje každý den ale nevím jak mě se na pokoji válela prazdná flaška a byla na tom samém místě i po návštěvě uklízečky ale tak co tak jsem si jí vyhodila sama.Koupelna teda pěkná čistá. Pokoj teda zed špinavá chtělo by to vymalovat ale i to se dá přežít. Jinak hotel prošel rekonstrukcí nekdy 2002 asi a byla provedena nejspíš za levno a rychle odpovídají tomu že dlaždičky na zemi praskají a dveře nekteré křivé a nekteré malé.za nás spokojenost asi tím že nejsme náročný!!!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Zed v pokoji špinavá chtělo by vymalovat jinak dobrý na pokoji čisto žádný prach.koupelna čistá.Na uklidu společných prostor to chce ale zapracovat za oknem pavuciny. pritel v patek ušpinil ubrus a měli jsme ho jestě v nedeli.bazen a sauna čisté

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

přítel ma žlučníkovou dietu a vařili mu extra jídlo.Vařili moc dobře.byli jsme najezeni až dost a to že chodíme casto do restaurací a jedli jsme i horší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

pod slovem wellnes si predstavím asi neco jineho a ne masaž na pul hodky z toho 15 minut byl teplý zabal ale samotná masaž byla příjemná.bazen teplný sauna dobrá.personál ale naprosto bezproblémový

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

upravené

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

na uklidu by mohli zapracovat jinak spokojenost

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání