Napsat recenzi

Příjemný pobyt

Recenze hotelu Lázeňské sanatorium dr. Peták *** (Česko - Karlovarský kraj - Františkovy Lázně)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 192x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt splnil očekávání, vyvážený poměr ceny pobytu a poskytnutých služeb.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

menší pokoje s dostatkem úložných prostor, čistota, dobré osvětlení.

Jediná nevýhoda - při rozsvícení světla v koupelně s wc se automaticky zapnul i větrák

a pokud (u sousedů) nezhasli, byl větrák dost hlasitě slyšet až do našeho pokoje.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

měli jsme polopenzi, snídaně super,

večeře výběr ze dvou teplých jídel a tří studených, takže si je vždy co vybrat, příliš velké porce, i "malá porce" byla ještě dost velká. Obsluha vzorná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

bazén malý, ale vzhledem k tomu, že nás tam nebylo více než 3 najednou, tak dostačující,

příjemné posezení na zasklené "pavlači" nebo na lodžii, či v zimní zahradě, Denní tisk k dispozici. Personál příjemný, procedury jsme měli výborně načasované, vždy za sebou, takže pak zbylo spoustu času na procházky a výlety.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Fr. Lázně je překrásné klidné místo s rozlehlými parky a to jsme byli v březnu, kdy ještě nic nekvetlo a nebyly listy na stromech, zase bylo příjemně méně lidí.

Sanatorium je dobře položeno - stranou a přitom 5 min parkem do centra.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Krásně strávený týden, navíc nám vyšlo překrásné slunečné počasí.

Podle mého názoru do tohoto zařízení mohou jet i "obyčejní" hosté nikoliv jen movitější klientela, která jistě vyhledává super 4hvězdičkové hotely na hlavní promenádě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 52
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání