Napsat recenzi

Nic moc, opakování bychom si rozmysleli

Recenze hotelu Lázeňské sanatorium dr. Peták *** (Česko - Karlovarský kraj - Františkovy Lázně)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 315x
Recenze se líbila: 356 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobré stránky: okolí, cena, chování personálu, bazény

Slabé stránky: procedury

Nejslabší: jídlo

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Samotné pokoje (typu Standard) OK, ale od sousedů je vše slyšet. Když jsou nahluchlí, tak i hlasitá televize přes 2 pokoje. Velmi špatný signál, dobrý jen ČT1 a ČT24. Vyklidit pokoj je nutno do 9 hodin, to je dost brzy. Jinak čisto, pokoje sice malé, ale úložný prostor dostatečný.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Asi jsme měli pech. Pár stálých hostů, kteří tam byli popáté, říkalo, že letos je to hrůza, dřív to prý tak špatné nebylo. My nejsme zvyklí snídat, takže mě úplně vyhovuje opravdu dobrý chléb, pravé máslo a jogurt s medem. Ale co se týče večeře v nominální ceně 150 Kč, tak to bylo opravdu nejslabší, co jsme kdy měli. Jeden den pštrosí vejce (vejce obalené sekanou), hmota velmi podivná, nevalně ochucená, druhý den ze stejné hmoty tři masové kuličky s rajskou a těstovinou. I ostatní dny (celkem 5) samá nízkonákladová jídla, ale ve školní jídelně mám lepší. Zvláštností byl řízek poslední den, ale pár hostům ho kuchař pořádně připálil a prý byl tvrdý, asi nenaklepaný. Byla kolem toho i pěkná scéna. Za ten peníz je jinde oběd nebo večeře opravdu dobrá. Sousedi, kteří měli pobyt delší, prý minulý týden dostali na špízu kousky masa umazané od špenátu, co měli na talíři předtím. Tak nevím.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Příjemný vnitřní bazén, díky horkému počasí jsme si užili i venkovní. Co se týče procedur, myslím, že by tak neměly vypadat. Masáže v hrubém čase 15 minut asi nemohou mít terapeutický význam. Personál vůči hostům v pohodě, ale moc dlouho prý nevydrží. Asi tam nejsou ideální vztahy s vedením.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Blízkost centra i pramenů, avšak bez jeho případného ruchu. Kvůli tomu jsme tam byli.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

I když odpočtu večeři jako vyhozené peníze, cena je 6 tisíc za 5 nocí je stále příznivá s ohledem na jiné hotely a lázeňské domy. Chtěli bychom jet příští rok znovu, ale budeme zkoumat i recenze jiných zařízení s procedurami. Cena není všechno.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 52
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání