Napsat recenzi

nespokojený

Recenze hotelu Hotel Excalibur Boží Dar (Česko - Karlovarský kraj - Boží Dar)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 725x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jako důchodci jsme si pořídili třídenní pobyt přes Slevomat v hottelu EXCALIBUR a očekávali jsme, že si užijeme tři dny pohody a zavzpomínáme na místa, kam jsme dříve jezdili.

Hotel vcelku splňuje co inzeruje, odsluha, úklid i kuchyně si zaslouží pochvalu (polopenze nízkorozpočtová, leč chutná a sytivá.

Parkování je sice inzerované s možností rezervace u objektu (6-7míst), ale po naplnění kapacity je třeba se odebrat na centrální parkoviště v obci cca 300m (na hory se ale jezdí za pohybem, takže OK).

Wifi - je zde zdarma, ale obdržet přístupový kód je detektivní práce. Na recepci se dozvíte, že vše potřebné je na nástěnce v prvním patře, ale tam, ani v pokoji tato informace není (více jsem nepátral, protože zas tak moc jsem wifi nepotřeboval).

Jako bonus navíc pak máte možnost skotských střiků, neboť třeba nečekaně přestane téct teplá voda v momentě, když se ve sprše právě namydlíte (nebo jsem měl prostě asi smůlu).

Kdo má rád adrenalin, tak má skvělou příležitost, zcela zdarma vyzkoušet. Stačí parkovací kartu chybně umístit za zadní okno vozidla (jelikož jsem podobných zájezdů absolvoval v životě jen nemnoho a tudíž bez patřičných zkušeností, měl jsem za to, že tam bude lépe vidět a nebude třeba obcházet celé vozidlo) a ráno najdete do předního kola zapletený řetěz, zamčený k přenosnému sloupku s betonovým podstavcem. Čeká na Vás pak telefonování, dohadování se s arogantním provozním hotelu Excalibur panem K., odstraňování potřebného vzkazu komu zavolat (on to odmítnul), čištění zapatlaného okna od izolepy a vysvětlování, proč není karta na předním okně, protože přeci všude v civilizovaném světě to tak chodí a vůbec Vám bude dávat najevo, že jako asi nejste zcela normální či co. Takže kdo má v oblibě slovní potyčky, má skvělou příležitost se s tímto panem K. dokonale procvičit (já to neumím a nechci). Všechna čest, v tomto je opravdový mistr.

On Vám také dovede vysvětlit, že co vlastně chcete: "za těch pár korum", ze kterých oni dohromady moc nemají (byl to pobyt ze Slevomatu).

Když jsme si při odjezdu chtěli na jeho chování stěžovat, tak po cca hodinovém čekání paní vedoucí hotelu Excalibur paní T. sestoupala o patro níž a posléze se omluvila za chování pana K. Nicméně pocit zkažené nálady a zkaženého pobytu to nenepravilo. Naopak dávala najevo, že asi opavdu nejsem normální, protože cituji z následného emailu od ní: "Nevím čím to bude, že ostatní hoteloví hosté takový problém nemají a kartu, která neslouží k úhradě parkovného, ale k prokázání, že majitelem vozidla je hotelový host, si umístí na viditelné místo. ... Zato mě potěšilo, že se na Váš účet pobavili ostatní hosté."

Celkový dojem - koupils se slevou, tedy v bazaru a tomu pobyt skutěčně odpovídal. Takže vlastně vše OK a všem tedy doporučuji.

Úsudek si ale raději udělejte svůj, protože já jsem už asi starej, blbej, nerudnej dědek a dnešní době nerozumím a mám raději sedět doma a neotravovat.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

ušlo to

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Perzonál a kuchyně OK

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Mohlo to být prima, kdyby .....

Nekupujte v bazaru, nebo si nestěžujte

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání