Napsat recenzi

Dvoudenni pobyt ve Štorku

Recenze hotelu Relax Hotel Štork (Česko - Jihomoravský kraj - Lednice)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 138x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

prumerny hotel, neurazi, nenadchne

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytovani naprosto standartni, ale za tu cenu jsou dostupne mnohem lepsi hotely.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jelikoz jsme v hotelu byli uplne samy, asi kvuli nam nechteli moc nakupovat. Druhy den jsme snidali gumove rohliky z minuleho dne a obeschle syry. Druhy den slecna rozbila pressovac, takze jsme si nedali ani normalni kavu. V balicku jsme meli vimo v hodnote 250kc, ovsem vyber vin byl tragicky. Vecere nebyly mozne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

V den prijezdu nam bylo receno, ze nejde virivka, ale podle me ji nechteli jenom zapinat kvuli nam. Meli jsme misto toho saunu, kterou bychom si s klidem mohli priplatit kdybychom chteli. Sauna byla nakonec milym prekvapenim, za to hvezdicka. Masaz nebyla nic moc, spise jsme trpeli. Personal prijemny a ochotny, za to druha hvezda. Jeste jsem nezazila hotel, kde by byly vypnute svetla na chodbach, vsude, asi setri.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel nema okoli nijak upravene, ale vyhoda je, ze se rychle dostanete uplne vsude kam chcete. My jsme si prosli Lednicko-Valticky areal a pak autem tedy Mikulov a Palavske Vrchy. V Lednici nezapomente zajit do restaurace u Tlustych!!!

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jelikoz jsme si samy udelali program a nespolehali na sluzby hotelu, ve kterem si mimochodem nemuzete dat ani veceri, nam bylo dobre. Okoli Lednice je uzasne, romanticke ve vsech rocnich obdobich.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dagmar Štorková: REAKCE HOTELU NA KOMENTÁŘ - 13. 11. 2016 22:15

Dobrý den, děkuji za Vaši recenzi a ráda bych objasnila pár situací. Kvalitu jídla určitě ověřím s personálem, děkuji za připomínku. Kávovar bohužel nerozbila slečna ve vinárně, za poslední týden jsme volali servis 3x, ale je pravda, že mohla nabídnout kávu jinak. Vína nabízíme z vinařství Sedlák Velké Bílovice máme v nabídce cca 12 druhů vín, není nutně podmínkou vybrat víno za 250 Kč, hosté si mohou vybrat víno levnější a vzít si dvě láhve nebo dražší a doplatit. Je pravda, že náš hotel přestal nabízet večeře, je to z důvodu, že jsme nikdy kvůli chodu hotelu neměli klasickou restauraci a využití polopenzí z hlediska celého roku bylo malé a těžko se drží personál. Zdá se nám, že v Lednici je tolik restaurací a blízko našeho hotelu, že není problém se najíst kdekoliv a mít lepší výběr. K vířivce, ta se bohužel opravdu porouchala, vytékala z ní voda dole v šachtě, kde probíhá úprava vody a opravila se tento pátek 11.11.2016 kolem oběda, servis bohužel musí jezdi z Heřmanova Městce. Vířivka je pro nás nejjednodušší procedura, teplá voda je v ní pořád nevypouští se po každém hostovi, je velká a voda se v ní upravuje, jako v bazénu pomocí chloru a ph. Sundá se termokryt a můžete se koupat. V podstatě nahřát saunu je složitější. :-) V našem hotelu se světlo na chodbě zapíná pomocí vypínače není na senzor, ale vypínač je u každého pokoje nebo vstupu. Určitě hosté nemusí chodit potmě. Světla jsou na časový spínač, který světla po cca 5 minutách vypne. Náš hotel se nachází v zástavbě rodinných domů, hostům slouží hotelový dvůr, což je pravda, že v chladném období se nevyužívá. Věřím, že zkušenosti dalších hostů budou již příznivé. V případě jakýchkoliv dotazů rádi odpovíme, hosté mohou kontaktovat naši recepci telefonicky nebo e-mailem. Hezký den všem přeje Dagmar Štorková reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání