Napsat recenzi

Otřesné!

Recenze hotelu Chata Filipov *** (Česko - Jihomoravský kraj - Javorník)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2018
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 265 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Už nikdy více! Tak katastrofální ubytování a služby jsem dlouho nikde neviděla. Hotel je na nádherném místě, bohužel přístup majitelů k podnikání a evidentně i nedostatek peněz z něho dělá předraženou ubytovnu.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Humus. Spali jsme "ve srubu", vedlejší budově hotelu. Budova smrděla zatuchlinou a plísní, na 12 pokojů fungoval 1 záchod pro muže a 2 ženy (z toho 1 protíkal). Po příjezdu domu jsem musela vše vyprat, protože smrad jsme si přivezli s sebou domů. Jediné pozitivum bylo, že na pokojích bylo teplo, jinak nic.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Měli jsme zaplacenou polopenzi. Snídaně chudé, chyběl džus, jogurty, káva byla černá voda, ale budiž, najíst se dalo. Večeře byly ovšem katastrofa. 3 večeře a 3x jsme měli hranolky! Navíc u poslední večeře k tomu zasmrádlé kuřecí maso, které bylo evidentně po datu spotřeby. To jsme vrátili, ovšem bez možnosti dostat místo toho něco jiného. Údajně hotel nemá kuchaře a vaří přímo paní majitelka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Staré, špinavé, zašlé, absolutně neodpovídající ceně, kterou jsme zaplatili. Hotel v roce 2009 vybudoval wellness z fondů EU, ten jediný byl pěkný, ale za pár let taky nebude. I zde bylo vidět, že hotel se o údržbu wellnessu nestará tak, jak by měl.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

To jediné pěkné. Krásná příroda, klid.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Nikdy v životě už bych si tam nedala ani čaj!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Markéta: Filipov - 13. 6. 2019 9:06

Hotel katastrofa ráno vstanete a neteče voda a nikoho nic nezajimá. Snídaně opravdu velmi chudé na pití je tam jen černá voda prý káva a čaj. Pod hotelem Filipov je velká cedule jídlo jako od maminky myslíme si, že je to velká urážka pro maminky. Pořád jen hranolky smažené jídla a vše přesolené.Přístup zaměstnanců je opravdu hrozný. Je to předražená ubytovna o nic se tam nestaraji ani o to wellness. Příroda je tam krásná,ale určite hotel Filipov už nikdy!!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání