Napsat recenzi

Zapomeňte na termální lázně a klid a pohodu

Recenze hotelu Hotel Maximus Resort **** (Česko - Jihomoravský kraj - Brno)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 187x
Recenze se líbila: 83 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je velkoryse řešen, má krásnou polohu, čisté pokoje, ochotný personál. Bohužel dva bublající bazény, rádoby vydávané za termální (bylo mi sděleno, že jsou nazývané termální vzhledem k tomu, že obyčejná voda je zde ohřívána:-D - doporučila bych vedení tuto podvodnou informaci z internetu stáhnout, nevěřím, že neví, co znamená termální). Hotel je ideální pro lidi s láskou k saunám, alkoholu a bublajícím dvěma bazénům. K dispozici jsou dvě vířivky, jedna solná. Resort je určen nejen pro rozsáhlý hotel, ale i pro veřejnost, takže bazény jsou absolutně přelidněné neustále bloudícími lidmi s míchanými nápoji v rukou. Rovněž někteří návštěvníci si bazén spletli s nuda pláží, takže se zde koupali bez plavek. Bazény disponují pouze jednou podvodní kvalitní masážní tryskou, trysky kolem bazénu buď jen bublají nebo lehce masírují záda v kříži. Jedna ze dvou horních masážních trysek za dva dny byla puštěna jen jednou. Ve venkovním bazénu je víření pravidelně s přestávkami. Teplota vody již asi zažívá šetření a snižování stupňů. Určitě by snesla vyšší ohřev. Parkoviště jsou díky veřejnosti přeplněna, takže parkování ubytovaných hostů je obtížné, pokud nechcete využít placené podzemní parkoviště.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Standard, pokoje čisté, pohodlné matrace, bohužel užší postele. Dobře řešené osvětlení. My jsme měli smůlu na pokoj s oknem na sluneční terasu, nulový výhled, pocit sklepního okna. Pokoje ve vyšších patrech s balkonem jistě lepší. Televize měla horší příjem, kostičkovala. Wifi zdarma, dobrý příjem.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Ubytování jsme měli se snídaní. Snídaně byly dobré, jídla dostatek, nic exkluzivního. Doporučení je jít na snídani mezi 7 - 8 hodinou (20% vytíženost), 8 - 9 (100%), 9 - 10 (80%). Bohužel vstanete brzy a jdete v první várce, pak více jak dvě hodiny trávíte nečinně na pokoji, neboť wellness otevírá až v deset hodin. Jednou jsme využili restauraci k večeři. Musí být dopředu rezervace. Jídlo k večeři bylo dobré, rychlá obsluha, cena odpovídala 4* hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Bazény - nejedná se o termální vodu, nezaplavete si, jsou koncipované jako zážitkové. Spousta pěkných míst k relaxaci, relaxační místnosti s krbem, spousta zákoutí s křesílky. Pokud personál neobtěžujete telefonickými dotazy, např. zda by nebyl možný dřívější check in, byť placený, tak vše v pořádku. Dokonce i můj dotaz na složení termální vody nebyl zahrán do autu, ale bylo mi popravdě odpovězeno, že to není termální voda (cením aspoň tuto otevřenost, nicméně necením lživou informaci o hotelu). Velmi ochotný personál v restauraci.

Problémy s parkovišti jsem již popsala výše.

Otevírací doba wellness rovněž viz výše.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Při hezkém počasí super, přehrada je kouzelná, zahrady u hotelu rovněž hezky udržované, malebné. Naše tři dny byly bohužel o mlze a nevábném počasí, takže vyžití tohoto druhu nebylo na pořadu dne. Dá se nahradit návštěvou Brna, hlavně hrad je udržovaný a stojí za návštěvu.

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Pobyt byl dárkem, tak jsem ho i brala. Zrelaxovali jsme, ale vzhledem k luxusnímu pojetí, by si hotel zasloužil lepší služby.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání