Napsat recenzi

"Zážitek" z hotelu Čech

Recenze hotelu Hotel Čech Břeclav *** (Česko - Jihomoravský kraj - Břeclav)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 347x
Recenze se líbila: 379 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 2
  • snídaňový "set" snídaňový "set"
  • pečivo servírované na plísni pečivo servírované na plísni
  • úžasný výhled z okna úžasný výhled z okna

Voucher na pobyt zakoupen na slevovém portále pá-so-ne. Čtete pozorně voucher - 2x snídaně a jedna degustace s občerstvením znamená, že v pátek přijedete do hotelu a večeři si musíte zaplatit.

Takže v pátek jsme přijeli a na recepci nás uvítal nevrlý majitel. Hned nás upozornil, že večeři si musíme koupit a na dotaz na prezentovanou neomezenou konzumaci vína nám odvětil, že se to týká jen soboty večer a "kam že by to přišel, kdyby nás dva dny napájel vínem". Tady máte klíč a platí se každý den večer.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoj se podobal "kobce" - okna byla totiž nahoře, že jsem na ně sotva dosáhl - natož aby bylo vidět z okna ven.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Obědy jsme v tomto "hotelu" nezažili, večeři jen studenou ve sklípku při degustaci a snídaně 2x. Servírka při snídani - dáte si čaj nebo kávu? Pokud zvolíte kávu, tak v tomto "hotelu" nemají preso, ale jen rozpustnou kávu. Na talíři připravené jednotné dávky salámu na stolech -a to ve 22°C + roztékající se máslo (viz. foto), pečivo na samostatné ošatce s krásnou plísní (viz. foto)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokoj prostorný, ale podobající se kobce, protože okna jsou nahoře u stropu. pokud máte to "štěstí" a máte pokoj ke komunikaci, máte postaráno o celonoční "dopravní ruch" .

Personál nemá o hotelnictví ani páru. Např. při snídani servírka vyklepe drobky z ubrusu mezi stoly hostů - prostě tam nevycházíte z údivu, co je možné.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu - to je naprostá nula. Břeclavský zámek je ruina a jinak ve městě není k shlédnutí nic.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Naprosto nedoporučuji.

Na večeři jsme byli v penzionu "U Doubků" (cca 500m) - skvělá kuchyně, krásné ubytování (za menší ceny) a příjemná obsluha - naprostý protiklad "hotelu" Čech.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 18 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Macháčková: odpověď - 16. 8. 2016 10:11

Za 1.) stěžovat jste si mohli přímo na objektu, ještě jste děkovali za pobyt 2.) pečivo je denně čerstvé 3.) máslo jste si rozdrbal sám 4.)pokoj je podkrovní a máte fotky u akce takže víte kam jedete 5.)a obsah balíčku: -ubytování pro 2 osoby na 2 noci - 2x servírovaná snídaně pro dva ( když už jste fotil proč ne švédský stůl???) -po dobu jednoho večera ( vždy v sobotu od 19:00)- řízená degustace vína se sommeliérem, rautem a neomezenou konzumací vína To si musíte také pořádně přečíst co máte obsahem. Pokud jste měl nějaký problém mohl jste to řešit přímo na místě. reagovat

Voborník: Re: odpověď - 16. 8. 2016 20:59

1.) Rozhodně jsme nikomu neděkovali, protože na recepci nikdo nebyl a jen jsme tam položili klíč. Co se týče stěžování, to mě přešla chuť poté, co jsem si na recepci došel vyměnit prasklou žárovku z lampičky a recepční to komentoval slovy: "budu muset uklízečkám nakopat prdel, aby to příště všechno zkontrolovali". 2.) Nefotil jsem pečivo, ale plesnivé drobky mezi proutky košíku. 3.) Fotil jsem, jak je máslo "krásně" rozteklé, že se po rozetření sotva udrželo na pečivu. 4.) Na voucheru žádné fotky nebyly, pokud je máte na vebu, tak stejně bych nevěděl do kterého pokoje se dostanu. 5.) Na voucheru je napsáno: • Neomezená konzumace sudového vína - ale teprve v hotelu jsme se dozvěděli, že se to týká jen soboty (údaj, který je uveden na voucheru je naprosto zavádějící) Co se týče "švédského stolu", tak ten váš je pěkný chudáček. A v prvém hodnocení jsem ještě zapomněl dodat, že byste měli hostům při snídani dávat plácačky, aby si mohli odhánět mouchy ze stolu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání