Napsat recenzi

Už nikdy polopenzi!!!

Recenze hotelu Hotel Zvíkov a chaty *** (Česko - Jihočeský kraj - Zvíkovské Podhradí)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 822x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud se rozhodnete jet do tohoto hotelu, nekupujte si polopenzi, jsou to vyhozené peníze!!! Raději si vyberte jídlo z klasického jídelního lístku nebo se najezte v sousední restauraci. Hotel v únoru změnil majitele, nová nájemkyně v dubnu vyhodila původní personál, který nyní pracuje v sousední restauraci U Váňů, hotelu chybí 2 kuchaři, které shánějí, kde se dá, zatím bez úspěchu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování bylo v pořádku, měli jsme rodinný pokoj,j ručníky měnili denně, koše vysypávali také.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Na hotelu je vidět, že jim chybí kuchaři. Snídaně byly slušné, výběr byl ze slaného i sladkého jídla, celkem jsme tam strávili 10 dnů, ale večeře byly katastrofa. Nová šéfkuchařka vypadá, že vařila asi v nádražní restauraci, protože na polopenzi byla hlavně smažená jídla - ono to vypadá zajímavě, že máte výběr z 8 jídel, ale 6 se stále opakuje, např. smažení dinosauři, smažený kuřecí řízek, americké brambory dělají tak, že rozkrojí jednu velkou bramboru na 4 díly a osmaží. Prvních 5 dnů jsme měli pocit,když byla šéfkuchařka asi na dovolené nebo ji teprve přijímali, že další kuchař vařil asi v nemocnici pro žlučníkáře, protože vše bylo dost dietní a chudinské, např. zapečené těstoviny, špagety jen s nějakou podivnou omáčkou, prý odlehčenou, tj. bez masa:-) Jak říkal manžel - levněji už to nejde. Svíčkovou udělali v sobotu jen proto, že v hotelu byla svatba. 30 minut čekání na vydání polopenze jsme zažili taky. Ono to totiž chvíli trvá usmažit řízek, místo toho, aby měli hotovky, které by jen dali na talíř. Slovo "hotovka" na polopenzi je asi pro místní kuchaře sprosté slovo:-)

Pozn: Recenzi jsme psali v srpnu, v září nám byla uznána reklamace za příšerné večeře, vrátili nám 10 % z ceny pobytu - byli jsme tam celkem 10 dnů. Musím se smát, když si čtu recenze na super stravu, které se objevily po té mé - vypadá to, jako by byly psané na objednávku:-):-) A nebo konečně přijali nové kuchaře?? Či ho snad vyměnili?:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

V hotelu chybí servírky, paní servírku, která tam pracovala na směně od sedmi do půlnoci, jsme velmi litovali. Asi si majitelka myslí, že to sama zvládne. A když nestíhala, tak vylezla z kuchyně šéfkuchařka a obsluhovala taky. Z 11 dnů, které jsme v hotelu bydleli, pracovala servírka snad 9 dnů, pořád jsme ji tam viděli. Občas také vypomáhal chlapec, který vypadal na žáka 8.-9. třídy ZŠ. Výborný je ale bazén, který je zdarma. Pokud jste si zaplatili hotel přes Čedok a chcete jít do sauny. tak si to musíte vydupat, protože paní majitelka nám hned na začátku řekla, že to zdarma nenabízejí, i když Čedok to má přímo na stránkách. Po našem zavolání do Čedoku a výhrůžce reklamací pobytu byla sauna hned a zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu je super, hned vedle hotelu je koupaliště a několik dalších restaurací, kde slušně vaří. Možnost mnoha výletů do okolí, krásný výhled na přehradu z hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Kdyby byla možnost zrušit polopenzi, kterou jsme si zaplatili přes , a měli možnost se stravovat jinde, byl by pobyt super. Hotel je výborný pro děti, bazén je dostatečně velký, vykoupe se i dospělý, je zde i dětské hřiště.V noci je v okolí hotelu klid, báječně jsme se vyspali.

Jen by paní majitelka měla přijmout další kuchaře a servírky. Pokud Vám nevadí, že budete během 10 polopenzí jíst 8x stále jen kuřecí vývar a smažené kuře 100x jinak, tak si kupte polopenzi, my bychom už tuto chybu neudělali. Pokud Vám nabídnou jako dezert palačinku, tak na 100 % přijdou za 10 minut, jestli přece jen nechcete zmrzlinu. Šéfkuchařka ji totiž nechtěla smažit:-) Co se týče nabídky polopenzí, měli by se poučit u zavedených hotelů, v tomhle jsou amatéři. Jinak hotel má velký potencíál pro rodinnou dovolenou, je tam dětský koutek i možnost zdarma půjčit si knihu, snad tento potenciál nová pronajímatelka neprokaučuje.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání