Napsat recenzi

Nádhera

Recenze hotelu Hotel Zvíkov a chaty *** (Česko - Jihočeský kraj - Zvíkovské Podhradí)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 168x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Na hotel jezdíme už nějakých 10 let . Nikdy jsme s ničím neměli problém ! Dovolená byla velice kvalitní a uspokojivá.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování je stále pěkně zařízené. Pokoje uklizené,ručníky čisté,koše vynesené, a vše se jen lesklo. Já, moje manželka i děti jsme byly překvapeni. Takoví luxus v 3 hvězdičkovém hotelu jsme vážně nečekali!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stálí jídelní lístek je perfektně udělaný. Ceny odpovídají jídlu a kvalitě . Jídlo na talíři vypadá až uchvatně krásně. Bylo nám dokonce líto jídlo jíst. Nejúžasnější ale bylo že jsme zažili pravou Zvíkovskou svíčkovou! Nikdy ale opravdu nikdy v životě jsme nejedli lepší Svíčkovou než právě na Hotelu Zvíkov.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení je dostačující.

Personál ? ..Recepce fungovala suprově! Ochotné slečny a velice příjemné.

Plac , štíhlá paní která na hotelu pracuje je mírně snaživá. Zdá se že jí tato práce nebaví. Otrávené pohledy na lidi . Ale jinak celí personál pracoval na 100 procent. I brygádnice v kuchyni a mladý číšník na place

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Nedá se nikam moc vyrazit pěšky. Ale takoví Hrad Zvíkov stojí za vidění. Plavba parníkem je taky super-

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nikde nám nikdy nebude lépe. Než právě na hotelu Zvíkov.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Milhaus: Jídlo výborné? - 23. 9. 2015 20:33

Takže buď vyhodili kuchaře, kteří tam byli v srpnu a vařili hlavně z polotovarů, nebo je to recenze na objednávku majitelky hotelu:-) Nikde jinde jsme neviděli a nejedli horší polopenzi než tam, a to máme procestováno hodně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání