Napsat recenzi

Nedoporučím

Recenze hotelu Hotel Fontána *** (Česko - Jihočeský kraj - Kovářov)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2020
Přečteno: 112x
Recenze se líbila: 191 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Pohled na komplex z lodi Pohled na komplex z lodi

Původně jsem nechtěla psát negativní recenzi, ale bohužel musím.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Retro ubytování, chodby zatuchlé. Hotel potřebuje velikou rekonstrukci. Je to styl komunistické ROH ubytovny. Jinak pokoj byl celkem slušný, čistý. Jen nesmíte koukat na detaily.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně standardní, jen nestíhali doplňovat. Kdo přišel dýl, už neměl ovoce nebo vajíčka. Večeře jsme nevyužili, protože tu je vše předražené a neodpovídá ceně. Ceny v nápojáku a jídeláku neodpovídají realitě. Po reklamaci ceny mi bylo pokaždé sděleno, že jim zrovna navýšili ceny. Takže radši si hned vše ověřte a plaťte hned, jinak budete velmi nemile překvapeni při konečné platbě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Bazén je relativně teplý, ale zase radši nezkoumat detaily. U skříněk chyběli klíče. Personál celkem milý, asi nemohou za ty trable. Věčně něco nefungovalo.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

K hotelu patří pláž a loděnice. Je tam i občerstvení, ale opět pozor na ceny. Uvedené ceny neplatí.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem zkazily jiné ceny než měli uvedené. Je to pro opravdu nenáročné klienty, kteří se tam jedou jen vyspat. Příště rozhodně jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mm: smrdelo to tam vzdy - 30. 7. 2020 8:02

byvaly Roh HOTEL KAUCUKU kralupy stal v roce 93 presne tolik korun pro 2 vcetne snidani.Meli jsme chalupu c.1 Museli jsme spolecnou kuchyn umyt a pak jsme mohli existovat.Vzdy dva pokoje meli spolecne WC A KOUPELNU.Proto jsme zaplatili i sousedni pokoj.No a personal byli zamestnanci statku,Neumeli uklizet, varit ani se chovat .Smradek mi dodnes sedi v nose. A v jidelne zase smrad z oleje a velke nic k jidlu na snidani.Ale kouzelne okoli v zime na lede.Sauna hneda v hnede a bazen zabinec Za 30 let se nenasel majitel co by s tou socikovou chudobou zatocil reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání